Super League: Ο Ολυμπιακός καθάρισε νωρίς τον Πανιώνιο – Πέρασε ο ΠΑΟΚ από τον κάμπο

Πατώντας γκάζι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Πανιωνίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι προηγούνταν 3-0 στο 9′! Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Χασάν με δυνατό σουτ μετά από τρομερή πάσα του Βαλμπουενά, στο 6′ ο Ελ Αραμπί σκόραρε από κοντά μετά από λάθος

του Κότνικ και στο 9′ ο Φορτούνης έκανε το 3-0 με μαγική ενέργεια.

Πριν βγει το ημίχρονο, οι Πειραιώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ. Ο Ρέτσος γύρισε λάθος την μπάλα στον Κότνικ, ο Ελ Αραμπί πρόλαβε, πέρασε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και σε κενό τέρμα έκανε το 4-0.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει.

Αγχώθηκε, αλλά πέρασε από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 14′ άνοιξε το σκορ με τον Λημνιό. Ο Μάτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λάμπρου πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Άκπομ τη δεύτερη και ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ πλάσαρε με δύναμη για το 0-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με υπέροχο αριστερό σουτ του Ντούγκλας Αουγκούστο έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα κατάφερε να μειώσει με τον Ηλιάδη στο 67′, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ωστόσο από κει και μετά δεν απείλησε ουσιαστικά, παρότι προσπάθησε αρκετά, και έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα