Super League: O Ολυμπιακός “σκόρπισε” (4-1) την ΑΕΚ – Όλα τα αποτελέσματα

Με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός με ανατροπή κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ με 4-1 στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 3′ με τον Πόνσε ήταν καλύτερη σε όλο το α’ ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός

με ένα απίστευτο ντεμαράζ στο β’ ημίχρονο σκόραρε τέσσερις φορές και νίκησε την Ενωση με 4-1.

Ένας εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο Ολυμπιακός ουσιαστικά «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς ανέβασε τη διαφορά από την Ένωση στους 8 βαθμούς. Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πόνσε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τέσσερα γκολ στην επανάληψη, σκοράροντας με τους Καμαρά (50΄), Φορτούνη (72΄, 87΄) και Χασάν (83΄).

Πήρε βαθμό ο Πανιώνιος, 1-1 στο Χαριλάου με τον Αρη

Με δυο γκολ σε διάστημα 8 λεπτών κρίθηκε το παιχνίδι στο «Κλ. Βικλίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48΄ με γκολ του Ματίγια σε απευθειας εκτέλεση φάουλ και κακή έξοδο του Κότνικ, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 56΄ με γκολ του Τσιλούλη. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το 11΄ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπάσα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη εξαιτίας ενός αντιαθλητικού χτυπήματος στον Μακσίμοβιτς, ο οποίος έφυγε σοβαρά τραυματίας απευθείας για το νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.


Πολύτιμη νίκη του Λεβαδειακού, 1-0 τον Παναιτωλικό

Πολύτιμη νίκη που του δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία απέσπασε ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαμπούρης με πέναλτι στο 54΄ σε ένα ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός έφθασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 7ος με 27β.

Ήταν ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη, με στόχο οι μεν γηπεδούχοι για να έχουν ελπίδες για τη σωτηρία τους, οι δε φιλοξενούμενοι στη μάχη που δίνουν για είσοδο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Ισοπαλία (1-1) στη Λάρισα για ΑΕΛ και Ξάνθη

Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη σημερινή αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League, καθώς ΑΕΛ και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Νούνιτς, ενώ η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Αλμέιδα στο 21΄. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν ΑΕΛ χρειαζόταν το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η δε Ξάνθη ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Πηγή: Super League: Πήρε βαθμό ο Πανιώνιος, 1-1 στο Χαριλάου με τον Αρη | iefimerida.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (16′ Άλτμαν)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2 (11′ Κουλούρης, 50′ Ουάρντα)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

ΑΕΛ – Ξάνθη 1-1 (8′ Νούνιτς / 21′ Ντίνις Αλμέιδα)

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-0 (54′ πεν. Τσαμπούρης)

Άρης – Πανιώνιος 1-1 (48′ Ματίγια / 56′ Τσιλούλης)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 (50′ Καμαρά, 72′ 87′ Φορτούνης, 83′ Χασάν / 3′ Πόνσε)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (19.00)

ΟΦΗ – Λαμία (19.30)

Keywords
Τυχαία Θέματα