SYPER LEAGUE: Βούλιαξε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη – Νίκη ΠΑΟΚ – Όλα τα αποτελέσματα

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής της 7ης αγωνιστικής αφού με τη νίκη του με 2-1 επί του Άρη παρέμεινε στην κορυφή της Super League και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σημαντική

νίκη και για την Ξάνθη που πέρασε από τη Λιβαδειά με 2-1.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός, έστω με το ισχνό 1-0, επικράτησε του Πανιωνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και σημείωσε την έκτη νίκη του σε επτά παιχνίδια στη Super League. Η ΑΕΚ πέρασε από τη Ριζούπολη με 2-0 σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Παναιτωλικός άλωσε 0-2 τους Ζωσιμάδες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Λαμία πέτυχε ιστορική νίκη (1-2) στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και με ήρωα τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με ανατροπή 2-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».Ο Σέρβος στράικερ πέτυχε δύο γκολ (36 πεν. 85′) και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, η οποία βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό, όταν βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους ο Ματέο Γκαρσία.Καθοριστική συμβολή στο «διπλό» των «ασπρόμαυρων» πάντως είχε και ο γκολκίπερ τους, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Γιουνές, όταν το σκορ ήταν στο 1-1.ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μπάσα (54′ Ματίγια), Μαβράι, Βέλεθ (24′ Σόουζα), Ντιγκινί, Βαλεριάνος, Γκάμα, Σιωπης, Γκαρσία, Γιουνές (71′ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (46′ Ουάρντα), Πέλκας (62′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς (85′ Καρέλης).
Τα highlights του αγώνα:

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο ΟΦΗ με γκολ του Βουό στο 35′ , πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό.

Στο 43ο λεπτό η ομάδα του Μάρτινς βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση, καθώς είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Τσιμίκα.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο α΄ μέρος, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έμοιαζε… κομμένος στα δύο εν τη απουσία του τιμωρημένου Φορτούνη.Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Γιάγια Τουρέ (δεν φάνηκε καθόλου) και τον Καμαρά και περνώντας στις θέσεις τους τον Νάτχο και τον Φετφατζίδη.Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του ΟΦΗ και αρκούνταν σε κάποια σουτ εκτός περιοχής ή σέντρες.Σε μία από αυτές, στο 71΄, η σέντρα του Φετφατζίδη ήταν πολύ καλή, ο Γκερέρο έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε με τα πόδια.Οι Κρητικοί είχαν ένα καλό σουτ με τον Κοιλιάρα (77΄), που πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε εκ νέου στο 83΄ με κεφαλιά του Νάτχο, που και πάλι έδιωξε ο Στρέζος.Ο Ισραηλινός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90΄, με το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Ποντένσε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.


ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Κουτσιανικούλης (77΄ Κομεσίδης), Βουό (81΄ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης (68΄ Κοιλιάρας), Ποτουρίδης

Oλυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά (46΄ Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Μάνος), Τουρέ (46΄ Νάτχο), Ποντένσε, ΓκερέροΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-2Νικήτρια στη Βοιωτία η Ξάνθη. Οι ακρίτες του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησαν 2-1 του Λεβαδειακού, ο οποίος είχε περισσότερες ευκαιρίες, δύο δοκάρια, αλλά υπέστη την έκτη του ήττα σε επτά παιχνίδια. Οι Θρακιώτες έμειναν αήττητοι για έκτο διαδοχικό παιχνίδι και έφτασαν τους 12 βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62′ Μαρκόβσκι), Παντελιάδης (85′ Στανόγεβιτς), Όμο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72′ Καθάριος).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (52′ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85′ Αλμέιδα), Μπρίτο (73′ Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.

Γκολ: 91′ Σουμπίνιο – 45′ Μπαξεβανίδης, 70′ πεν. ΓέντρισεκΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην 7η αγωνιστική.

—Η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα στην Ριζούπολη με 2-0.

—-O Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

—-Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Λάρισας με 2-1.

Super League: Βολίδα Χατζηθεοδωρίδη και ΠΑΟ-Πανιώνιος 1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ 0-2

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε προβλήματα στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση της νίκης με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Μάνταλος (37′) και ο Λιβάγια (85′).

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Ματζουράκης, 4-5-1): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Κύργιας, Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ντούρσο (78’ Γκονζάλες), Κονέ, Γκίνο, Τριάδης, Ακόστα (76’ Σικαμπάλα).

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μπακασέτας (75’ Μπογέ), Μοράν (46’ Αλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε (61’ Κλωναρίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-2

Ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τους “Ζωσιμάδες”, επικρατώντας 0-2 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Super League με ισάριθμα γκολ του Μάζουρεκ στο 43ο και στο 95ο λεπτό, φτάνοντας τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας (46′ Αποστολόπουλος), Κακούμπα, Νικολιάς, Γιάκος, Κούζικ (60′ Βιντάλ), Κριζμάν, Ξύδας (68′ Αθανασιάδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ (79′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργκους (73′ Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68′ Μανά)

ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ 1-2

Η Λάρισα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μ’ ένα υπέροχο γκολ του Ντέλετιτς στο 29’. Ο μεσοεπιθετικός της θεσσαλικής ομάδας έδειξε τις ικανότητες του καθώς με έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα σαράντα μέτρων, χωρίς κανείς αντίπαλος του να τον ανακόψει.

Ο Ντέλετιτς έφτασε στην περιοχή της Λαμίας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοβ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μέρος, καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 48’. Σκόρερ του 1-1 ήταν ο Μπαράλες ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Μόρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον.

Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι με τον Εσπτάιν έκαναν το 1-2.

Η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες στο 75’ και η Λάρισα «έκλεισε» τους φιλοξενούμενους αλλά δεν πέτυχε την ισοφάριση.

Λάρισα: Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μπάλλας (75’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς, Σαχίτι, Πίτι, Μπαργκάν (70’ Κούνιτς).

Λαμία: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος (68’ Μπερτόλιο), Μπλάζιτς (63’ Οσμάν), Επστάιν (83’ Ασίγκμπα), Καραμάνος, Μπαράλες.

Σήμερα Δευτέρα

19:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ1)Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘΜΟΙ1.ΠΑΟΚ7192.Ατρόμητος6163.ΑΕΚ7134.Ολυμπιακός7135.Παναθηναϊκός7136Άρης7127.Ξάνθη7128Παναιτωλικός7119.Πανιώνιος7710.Λαμία7611.ΑΕΛ7612.ΠΑΣ Γιάννινα7613.ΟΦΗ7514.Αστέρας6415.Λεβαδειακός7316.Απόλλων Σμ.70

Keywords
Τυχαία Θέματα