OTOE: “Να μην περάσουν οι απολύσεις και το ξεπούλημα του Τ.Τ.”

Με το σύνθημα “να μην περάσουν οι απολύσεις και το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου” διαδήλωσαν σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΟΤΟΕ τραπεζοϋπάλληλοι που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς και στην συγκέντρωση και στην πορεία υπερασπίζοντας τους εργαζόμενους του Τ.Τ.

Η ΟΤΟΕ, με ανακοίνωση της “επισημαίνει στην Τρόικα, στην Κυβέρνηση, στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής

Σταθερότητας (ΤΧΣ) και στη Διοίκηση της Τράπεζας Ελλάδος, ότι δεν θα επιτρέψει απολύσεις στο χώρο των Τραπεζών και δηλώνει κατηγορηματικά ότι όσοι πειραματίζονται με το Ταχ. Ταμιευτήριο δοκιμάζοντας και προκαλώντας τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων «παίζουν με τη φωτιά»”.

“Υποτίθεται ότι με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και τις αναδιαρθρώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου για τις Τράπεζες, την οικονομία και την επιδιωκόμενη ανάπτυξη. Αν εννοούν ότι ο τρόπος για να τα πετύχουν όλα αυτά είναι η περαιτέρω διεύρυνση της ανεργίας με απολύσεις στις Τράπεζες, πρέπει έγκαιρα να καταλάβουν ότι «παίζουν με εύφλεκτα υλικά» και όλες οι επιδιώξεις τους μπορεί εύκολα να τιναχθούν στον αέρα. Η ΟΤΟΕ και οι εργαζόμενοι στο Ταχ. Ταμιευτήριο, είναι ανοιχτοί στο διάλογο με στόχο την αναζήτηση λύσεων κοινής λογικής, που δεν μπορεί να είναι άλλη πέρα από τη διασφάλιση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα