OTE και Intralot δημιουργούν νέα εταιρεία για διαδικτυακό στοίχημα

Στη δημιουργία, με την Intralot,  μιας νέας εταιρείας, η οποία θα ελέγχεται πλειοψηφικά από τον όμιλο ΟΤΕ και η οποία θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού έχει εγκρίνει  το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού.

Απαντώντας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στα περί συνεργασίας των εταιρειών ΟΤΕ – Intralot στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, ο όμιλος επιβεβαιώνει ότι προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στο πεδίο αυτό, «και για το σκοπό αυτό η Τακτική

Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. της 12/06/2018 ενέκρινε την  τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας ως προς τον εταιρικό σκοπό, γεγονός που ανακοινώθηκε στο επενδυτικό κοινό».

Ωστόσο, όπως σημειώνει η διοίκηση του Οργανισμού, η οριστική απόφαση για την δραστηριοποίηση αυτή θα εξαρτηθεί από την τελική μορφή του θεσμικού πλαισίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Αντίστοιχα όσον αφορά τη φήμολογία που αναφέρεται σε ενδεχόμενη εξαγορά ή συμμετοχή του ΟΤΕ ή οιασδήποτε θυγατρικής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot Α.Ε. ή και της Intrasoft Α.Ε.,  ο Οργανισμός σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, συζήτηση, ή απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα