Mε πολλές νέες λειτουργίες τo site για θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, 4hr.gr

Ο ανερχόμενος διαδικτυακός τόπος 4hr.gr αναδιοργανώνει το πλαίσιο περιεχομένων του με νέες στήλες και ενότητες. Το ανανεωμένο site διατηρεί το πλούσιο περιεχόμενό του με ενημέρωση για όλα εργασιακά ζητήματα και τα θέματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο, ενώ έχουν συμπεριληφθεί ενότητες όπως το «Θέμα της ημέρας», τα «Tips from the Top», τα «Θέματα HR» και οι «Πάροχοι Υπηρεσιών HR».

Συγκεκριμένα, η κατηγορία «Tips from the Top» περιλαμβάνει

συνεντεύξεις από πρόσωπα που ασχολούνται με θέματα ανθρωπίνου δυναμικού. Τα «Θέματα HR» αφορούν αρθρογραφία η οποία εμπλουτίζεται τακτικά και οργανώνεται κατά HR θέμα (αξιολόγηση, αμοιβές, κά).

Άλλη μία καινοτομία του ανανεωμένου site είναι ότι πλέον προσφέρεται χώρος για τις παρουσιάσεις εταιριών και επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες στις διευθύνσεις προσωπικού («Πάροχοι υπηρεσιών HR»).

Παράλληλα αναβαθμίζεται η ενότητα «Νομική Βιβλιοθήκη», η οποία περιλαμβάνει αναλυτικά την εργατική νομοθεσία από το 1975 μέχρι σήμερα, τη νομολογία, όλες τις συλλογικές συμβάσεις (επιχειρησιακές, κλαδικές και επαγγελματικές), καθώς και σχετική νομική αρθρογραφία.

To 4hr είναι ένας πρωτοποριακός και σύγχρονος τόπος συνάντησης και ενημέρωσης των στελεχών διεύθυνσης προσωπικού και όσων ασχολούνται με εργασιακά και θέματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Προσφέρει, καθημερινή πληροφόρηση για όλα τα ελληνικά και διεθνή εργασιακά ζητήματα, καθώς και για τα νέα της κοινότητας των στελεχών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Διαθέτει μια λειτουργική βάση αλληλογραφίας και μελών με 3.000 στελέχη στα οποία καθημερινά αποστέλλεται το newsletter «Νέα 4hr», ενώ η επισκεψιμότητα του, αυτή τη στιγμή, ανέρχεται στις 30.000 επισκέψεις το μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα