Manager of the Year 2016 ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South EastEurope

02:00 9/6/2017 - Πηγή: BankWars

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South EastEurope Α.Ε.B.E. (Κωτσόβολος) ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Manager of the Year 2016, στη 15η Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο κ. Αθανασόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Dixons South-East Europe

τον Ιούλιο του 2013, προερχόμενος από τον τραπεζικό τομέα.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, αναφέρθηκε στην επιτυχία του θεσμού που συμπλήρωσε 15 χρόνια, σε μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία, που συμπληρώνει και αυτή 55 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Όπως είπε, “το 2017 είναι μια χρονιά ορόσημο και για τη χώρα, αφού σήμανε την ουσιαστική λήξη της δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα. Και το ζητούμενο τώρα είναι πώς θα περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, αυτό της ανάπτυξης, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν σε όλα τα πεδία που σηματοδοτούν το δρόμο προς την πρόοδο: εμπιστοσύνη, θεσμούς, αξίες, σχέσεις κράτους – πολιτών κ.ο.κ. Και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα, οι Έλληνες μάνατζερ που έχουν την ευθύνη της διοίκησης, είναι αυτοί που δίνουν τον τόνο και διαμορφώνουν τις συμπεριφορές των νέων γενεών. Γι ΄ αυτό για μας, για την ΕΕΔΕ, για την κοινότητα του ελληνικού μάνατζμεντ, το βραβείο Manager of the Year είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός.”.

Keywords
Τυχαία Θέματα