MONEY TALKS

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή μαθαίνω οτι η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας θα καλέσει το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να ανοιχτούν οι οικονομικές προσφορές των τεσσάρων μνηστήρων για την απόκτηση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Μέχρι τότε οι νομικοί σύμβουλοι θα ελέγξουν πλήρως τις τεχνικές προσφορές….

…Οσο για το τίμημα στελέχη της αγοράς το τοποθετούν άνω των 250 εκατ ευρώ. Επόμενο

project η συμφωνία με την Calamos Asset Management.

. Σε τρεις εβδομάδες θα είναι, πράγματι, έτοιμη η αναλογιστική μελέτη για το Ταμείο Αυτασφαλισης των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας. Την μελέτη συντάσσει η Ernst&Young και με βάσει τα συμπέρασματα της θα προχωρήσει ευθύς αμέσως το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

. Χαμός γίνεται με κάποιους/ες από τους παλιούς εργαζόμενους που πιστεύουν ότι ο… βασιλιάς (μέτοχος) ζει. …

...Όχι μόνο πάνε ταξίδια σε εξωτικούς, σύγχρονους, προορισμούς με όλα πληρωμένα από το…μαγαζί, δηλαδή το ΤΧΣ, δηλαδή τον ¨Ελληνα φορολογούμενο – αλλά συνεχίζουν να απολαμβάνουν και παχυλούς μισθούς. Η διοίκηση μαθαίνω οτι είναι σφόδρα ενοχλημένη. Ας πρόσεχε…

. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Οι κάτοχοι warrants δεν πούλησαν χθες. Αυτό σημαίνει,λένε κάποιοι ειδήμονες, ότι ποντάρουν στο σενάριο του Μαρτίου – Απριλίου, όταν, όπως υποστηρίζουν, το ΤΧΣ θα κάνει δημόδιες προτάσεις προς τους κατόχους των warrants.

. Για δυνατούς λύτες: Υπόγειος πόλεμος μεταξύ των τραπεζών. Τα στρατόπεδα είναι δύο. Το παρασκήνιο πλούσιο και σαφώς το έπαθλο είναι η κυριαρχία… Διότι εάν αλλάξουν οι όροι του παιχνιδιού για κάποιους, οι υπόλοιποι θα πρέπει να… ματώσουν, κυριολεκτικά. Και όπως έλεγαν στην στήλη οι κακές γλώσσες, η αγορά έχει μικρύνει και ισχύει η παροιμία “όποιο κεφάλι εξέχει κόβεται”….

…Αυτά, προς το παρόν. Η ιστορία έχει ζουμί και τεράστια ενδιαφέρον για το πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί. Προσεχώς, περισσότερα…

Original article: MONEY TALKS.

Keywords
Τυχαία Θέματα