KENTAVROS FC – Βριλήσσια: Tο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα, θέλει δύναμη… θέλει όμως και μυαλό!

Στην Ακαδημία KENTAVROS FC στα Βριλήσσια η πρώτη προτεραιότητα εξαρχής έχει διττό στόχο: Από τη μια, την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στο ποδόσφαιρο.

Η σκέψη των υπευθύνων είναι ότι με τον αθλητισμό και -ιδιαίτερα- με το ελκυστικό για τα παιδιά ποδόσφαιρο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλά διαχρονικά αλλά και επίκαιρα προβλήματα.

Όπως σημειώνουν, οργανωμένα και ταξινομημένα μπορούμε να διαχειριστούμε από κοινού τις ευρύτερες αγωνίες μας. Διαχρονικά προβλήματα όπως το κάπνισμα, τα ναρκωτικά,

ο αλκοολισμός κ.ά., άλλα και σύγχρονα της εποχής μας -εσωστρέφεια, κατάθλιψη, ηλεκτρονικά παιχνίδια, έλλειψη επικοινωνίας, κλειστοί χώροι, αποκοινωνικοποίηση- μπορούν να αντιμετωπιστουν καλύτερα μέσω του αθλητισμού και, κυρίως, μέσω του καλού και ελκυστικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα ο σύλλογος απαριθμεί 250 παιδιά και ο στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να υπερβεί τα 300. Μέσω αυτού του πραγματικά μεγάλου αριθμού των μελών της Ακαδημίας επιτυγχάνεται αφενός ο κοινωνικός σκοπός του συλλόγου, αφετέρου με τις περισσότερες επιλογές βελτιώνεται η ποιότητα, επιτυγχάνοντας το δεύτερο σκέλος του στόχου, την ανάπτυξη νέων, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Keywords
Αναζητήσεις
kentavros-fc--vrilissia-to-podosfairo-thelei-tachytita-thelei-dynami-thelei-omos-kai-myalo.htm
Τυχαία Θέματα