Συνεργασία των Σωματείων εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΕΘ για τη βελτίωση της δημόσιας μετακίνησης

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μια κοινή συνάντηση από τα Σωματεία εργαζομένων του ΟΑΣΑ και της ΟΣΕΘ, σκοπός της οποίας ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών των δύο σωματείων.

Οι βασικοί στόχοι που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση περιλαμβάνουν:

Οργάνωση του αγώνα με στόχο τη βελτίωση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών.Ενίσχυση κοινών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα
και Θεσσαλονίκη.Προώθηση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο Σωματείων.Αφού αποτυπώθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές για την βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, τέθηκαν κοινοί στόχοι για την αναβάθμιση του δημόσιου αγαθού της μετακίνησης προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η συνεργασία και η συστράτευση των δύο Σωματείων αποσκοπεί στην βελτίωση της δημόσιας μετακίνησης προς όφελος των κατοίκων των δύο πόλεων που έχουν κοινά προβλήματα.

Επίσης αποτυπώνει το κοινό αίτημα μας για δυναμική παρουσία και συμμετοχή των εργαζόμενων του ΟΑΣΑ και του ΟΣΕΘ στον σχεδιασμό και την αναβάθμιση των συγκοινωνιών του αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και την σαφή πρόθεσή μας για την υπεράσπιση των εργαζομένων απέναντι σε κάθε απόφαση ή σχεδιασμό που θα θίγει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους».

Το άρθρο Συνεργασία των Σωματείων εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΕΘ για τη βελτίωση της δημόσιας μετακίνησης εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
synergasia-ton-somateion-ergazomenon-oasa--oseth-gia-ti-veltiosi-tis-dimosias-metakinisis.htm
Τυχαία Θέματα