Κόντρα Intralot – ΤΑΙΠΕΔ στο τίμημα για τον ιππόδρομο – Στα 5,25 εκ. λέει το ΤΑΙΠΕΔ, στα 56,28 εκ. η εταιρεία

01:42 9/8/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Σε ευθεία διάψευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) προχώρησε σήμερα η Intralot, σχετικά με την προσφορά της τελευταία στο διαγωνισμό για το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Με ανακοίνωση της η Intralot διαψεύδει ότι η οικονομική προσφορά ύψους 5.250.000 ευρώ που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot

(SPV No.2) Limited”.

Η διοίκηση αναφέρει ότι “η οικονομική πρότασή της σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού για το εικοσαετές δικαίωμα διοργάνωσης ιπποδρομιών και αμοιβαίου στοιχήματος ανέρχεται στο ποσό των 56.281.920 ευρώ σε σημερινές τιμές.

Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνονται επιπλέον έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου που αναμένονται από την συνέχιση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα (όπως φορολογία τυχερών παιχνιδιών, κέρδη νικητών, φόρος εισοδήματος κλπ.)”.

Υπενθύμιζεται ότι την Παρασκευή το ΤΑΙΠΕΔ ανέφερε ότι θα τεθεί προς αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων και στους συμβούλους του έργου η οικονομική προσφορά, ύψους 5,2 εκατ. ευρώ, της Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα, η οποία αποσφραγίστηκε στη σημερινή (Παρασκευή) συνεδρίαση του Ταμείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου.

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Στα 5.250.000 ευρώ ανέρχεται η οικονομική προσφορά για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια που είχε καταθέσει στο ΤΑΙΠΕΔ η Ένωση Προσώπων «Intralot (SPV No. 1) Limited» και «Intralot (SPV No.2) Limited»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, αποσφράγισε την οικονομική προσφορά ύψους που είχε υποβληθεί στις 31 Ιουλίου 2014, ενώ αποσφράγισε και την αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής.

Τα σχετικά έγγραφα δόθηκαν για αξιολόγηση στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων και τους συμβούλους του έργου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα εντός του Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα