Intralot: Η νέα στρατηγική της εταιρείας – Τέσσερις στόχοι

Στην επίτευξη 4 πρωταρχικών στόχων θα επικεντρωθεί η στρατηγική του Ομίλου Intralot για τα επόμενα χρόνια, όπως ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας στην ετήσια τακτική Γ.Σ των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος Group CEO, οι 4 αυτοί στόχοι συνίστανται στο να παραμείνει ο Όμιλος καινοτόμος και ανταγωνιστικός, να διατηρήσει την ηγέτιδα θέση του στη διεθνή αγορά, να επικεντρωθεί στην οργανική ανάπτυξη και να βελτιώσει τα οικονομικά

της μεγέθη.

Όπως τόνισε, οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο Intralot για τα επόμενα χρόνια είναι «leadership with excellence», συμπληρώνοντας πως «θέλουμε να παραμείνουμε ηγέτες όχι γιατί είμαστε μεγάλοι αλλά γιατί είμαστε καλύτεροι».

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του Ομίλου κ. Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος τόνισε πως θέτουμε καινούργιους στόχους για να είναι η λειτουργία μας πιο καινοτόμος και κερδοφόρος.

Η διοίκηση σημείωσε πως για την επόμενη 10ετία υπάρχουν προς υλοποίηση συμβάσεις ύψους 15,6 δισ. ευρώ, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης διεθνώς με επίκεντρο όμως τις ασιατικές αγορές.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Group Chief products and services officer έθεσε 2 βασικές προτεραιότητες σε τεχνολογικό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα την έμφαση στο “mobile lottery”, πεδίο που η Intralot σκοπεύει να επενδύσει περαιτέρω και στο new retail που αφορά στην ανάπτυξη σειράς νέων τερματικών από τον Όμιλο.

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Αναπληρωτής CEO του Ομίλου, έδωσε έμφαση στη νέα οργανωτική δομή της εταιρείας η οποία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την διεθνή εταιρεία στρατηγικών συμβούλων, «The Boston Consulting Group» και η οποία στοχεύει στην βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Intralot και εν τέλει στη μεγιστοποίηση δημιουργίας αξίας για τους μετόχους.

Ερωτηθείς από μετόχους για τη νέα συμφωνία με τον ΟΠΑΠ ο κ. Αντωνόπουλος δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχολιάζοντας πως και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από την υπογραφή της νέας σύμβασης. Παράλληλα επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Ομίλου στη διαδικασία παραχώρησης από το ΤΑΙΠΕΔ της άδειας διεξαγωγής ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

Original article: Intralot: Η νέα στρατηγική της εταιρείας – Τέσσερις στόχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα