Hollande: Οριστική λύση για την Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους

Οριστική λύση για την Ελλάδα ώστε να διασφαλίστεί η παραμονή της στην ευρωζώνη επιθυμεί ο Γάλλος Πρόεδρος Francois Hollande, όπως δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Mondeν και σε άλλες 5 μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες (El Pais, La Stampa, Süddeutsche Zeitung, Gazeta Wyborcza, Guardian).

Ο Γάλλος Πρόεδρος υποστήριξε ότι τα χειρότερα

πέρασαν για το ευρώ και τόνισε ότι η ευρωζώνη βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την κρίση χρέους που μαστίζει την περιοχή τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Hollande ζήτησε τη λήψη μέτρων ώστε να μειωθεί το κόστος δανεισμού για την Ισπανία και την Ιταλία, ενλω έθεσε και ζήτημα συνάντησης των ηγετών της ευρωζώνης μία φορά το μήνα.

σχετικά άρθραRoesler: Βοήθεια μόνο σε όσους τηρούν τις υποχρεώσεις τουςΣτρατούλης: «Η ΝΔ διαστρεβλώνει τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ»Λυκουρέντζος: «Οι πολίτες δε θα στερηθούν το φάρμακό τους»Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Νίκος ΝικολόπουλοςΟ. Ρεν: Πιθανή η απευθείας χρηματοδότηση των τραπεζώνΚατά της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ ο Α. ΤσίπραςRoubini: Εμμένει στην πρόβλεψη για “τέλεια καταιγίδα” το 2013Ρομπάι: Η Κύπρος θα έχει την πλήρη στήριξη των Βρυξελλών στην προεδρίαΣόιμπλε: «Εξοργιστικό να διαφωνούν μαζί μας 160 οικονομόλογοι»Στουρνάρας στους F. Times: Το πρόγραμμα είναι εκτός στόχων
Keywords
Τυχαία Θέματα