G20: Οι κυρίες των κυρίων – Έλαμψε πάλι η Μελάνια – Από κοντά και η αργεντινή Τζουλιάνα

Οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου βρίσκονται στην Αργεντινή για να συζητήσουν για το εμπόριο και το μεταναστευτικό εν μέσω νέων εντάσεων της Ρωσίας με την Ουκρανία και με την σινο-αμερικανική κόντρα για το εμπόριο και την υπόθεση της δολοφονίας Κασόγκι να επισκιάζουν το κλίμα.

Μαζί τους, οι πρώτες κυρίες, έτοιμες για τον άτυπο διαγωνισμό… μόδας που στήνεται κάθε φορά σε κάθε τέτοια περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά έγραψε το site iefimerida.gr.

Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε από το Λευκό Οίκο φορώντας με εκπληκτική pencil φούστα σε ένα χρώμα που ελάχιστες θα τολμούσαν, έντονο, στα όρια του νέον, μοβ, φορεμένη εκπληκτικά με ένα δερμάτινο καφέ μαντό και ένα καφέ ζιβάγκο. Φυσικά το λουκ συμπλήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Tο προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι και Τζουλιάνα Αγουάντα υποδέχθηκαν στο προεδρικό μέγαρο τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγο του Μπριζίτ. Η πάντα κομψή Μπριζίτ Μακρόν φορούσε ένα λευκό ταγιέρ, πιθανότατα Louis Vuitton, το brand που ούτως ή άλλως λατρεύει. Η Αγουάντα φορούσε ένα φλοράλ shirtdress με πέδιλα, κάτι που φαίνεται πως…τράβηξε το ενδιαφέρον του Εμ.Μακρόν…

Η Πρώτη Κυρία του Καναδά Σόφι, σύζυγος του Τζάστιν Τριντό είχε κατέβει από το αεροπλάνο φορώντας ένα ενυπωσιακό μπορντό φόρεμα σε υπέροχη γραμμή.

Στην Αργεντινή επίσης, η σύζυγος του Κινέζου Προέδρου Πενγκ Λιουάν, η σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίζο Αμπε, του Νοτιοκορέατη Προέδρου Κιμ Γιουνκ-Σουκ και του Τούρκου πρωθυπουργού, Εμινέ. (άνευ σχολίων…)

Keywords
Τυχαία Θέματα