Found.ation:Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία

Στο χώρο του Found.ation, την Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του Educ.ation Class με θέμα την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε).

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου (το πρώτο αφορούσε σε νομικά θέματα για startups) θα παρουσιαστούν τα εξής σημεία σχετικά με την Ι.Κ.Ε:

Βασικά στοιχεία της (νομικό πλαίσιο λειτουργίας –χαρακτηριστικά της Ι.Κ.Ε)Διαδικασία ίδρυσης
της Ι.Κ.ΕΠλεονεκτήματά της ως εταιρικό σχήμα startupΣύγκρισή της με με τις λοιπές εταιρικές μορφέςΑπαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που αφορούν λογιστικά θέματα

Σημειώνεται ότι η I.K.E ή αλλιώς η εταιρία του 1 ευρώ όπως αποκαλείται (μπορεί να συστηθεί με διαθέσιμο κεφάλαιο 1 ευρώ) αποτελεί έναν νέο, ευέλικτο και γρήγορο τρόπο ίδρυσης μιας νέας εταιρίας – startup.

Ο κ.Μάρκος Καπετάνιος που θα κάνει την παρουσίαση της Ι.Κ.Ε δραστηριοποιείται ως Λογιστής –σύμβουλος επιχειρήσεων στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών –Λογιστών. Εργαζόταν για μια δεκαετία και πλέον σε εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών -Λογιστών και κατόπιν συνέχισε τη σταδιοδρομία του σε θέση ευθύνης του οικονομικού τομέα σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία. Πλέον δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω Eventora .

Found.ation
Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, Κ. Πετράλωνα, 118 54
τηλ.: 210 34 50 606 I fax: 210 34 22 939
[email protected]
http://www.thefoundation.gr

Facebook: https://www.facebook.com/found.ationgr
Twitter: https://twitter.com/found_ationgr

Keywords
Τυχαία Θέματα