Europa League: Ο Ολυμπιακός έχασε (1-0) από την Μπέτις – Ο ΠΑΟΚ παραδόθηκε (4-0) στην Τσέλσι

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα του Σα, ο Ολυμπιακός πάλεψε έχασε ευκαιρίες, αλλά έχασε 1-0 από την Μπέτις στην Ανδαλουσία για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Κανάλες σκόραρε στο 37′ το γκολ της νίκης για την Μπέτις (έχασε και πέναλτι, είχε και δοκάρι), ενώ η Μίλαν κέρδισε 5-2 την Ντουντελάνζ

στην Ιταλία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη, όπου θέλει νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μπέτις πήρε την πρόκριση και πλέον είναι αδιάφορη στο τελευταίο ματς με την Ντουντελάνζ.

Η βαθμολογία:
1. Μπέτις 11 (7-2)
2. Μίλαν 10 (11-6)
3. Ολυμπιακός 7 (8-5)
4. Ντουντελάνζ 0 (3-16)

Η επόμενη αγωνιστική (13 Δεκεμβρίου, 22:00)
•Ολυμπιακός – Μίλαν
•Ντουντελάνζ – Μπέτις

Ο ΠΑΟΚ παραδόθηκε (4-0) στην Τσέλσι

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι δεν κατάφερε καν να παλέψει…

Από το 7′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι, ένιωσε μεγάλη πίεση από την Τσέλσι και τελικά το σκορ σταμάτησε στο 4-0 για τους Λονδρέζους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, που έπαιζαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Τα γκολ τα έβαλαν, στο 27 λεπτό με τους γηπεδούχους να αλλάζουν πολύ ωραία την μπάλα και ο Ζιρού με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 37 λεπτό Ο Φάμπρεγας έβγαλε τη σέντρα και ο Ζιρού με εκπληκτικό μονοκόματο πλασέ έκανε το 2-0. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει η Τσέλσι κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα με τον Οντόι στο 57 λεπτό. Ο Οντόι έβγαλε τη σεντρα στη μικρή περιοχή και ο Μοράτα με κεφαλιά έκανε το 4-0 στο 78 λεπτό.Ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα ΠΑΟΚ από το 1ο λεπτό δέχθηκε μεγάλη πίεση, η απευθείας αποβολή τον… τσάκισε, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε καν να αντιδράσει.

Στο άλλο ματς του ομίλου η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κέρδισε 2-0 τη Βίντι. Με αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο, δεδομένου του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ και Βίντι, με την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική, θα προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να ηττηθεί η Βίντι από την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι.

Η βαθμολογία:

Τσέλσι 12Μπάτε Μπορίσοφ 6Βίντι 6ΠΑΟΚ 3

Keywords
Τυχαία Θέματα