Champions League: Σάλκε – Ρεάλ (ΝΕΡΙΤ) και Βασιλεία – Πόρτο (Novasports2) απόψε (21:45)

Η κάτοχος του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Σάλκε θέλοντας να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης. Με τις γνωστές απουσίες (Ράμος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Κεντίρα, Κοεντράο), η «βασίλισσα» ελπίζει να συμμαζέψει την άμυνα που έγινε έρμαιο της Ατλέτικο με την επιστροφή του Πέπε.

Ωστόσο, η Σάλκε με την… αύρα του Ντι Ματέο μέσα στο «σπίτι» της πάει για την έκπληξη. Ο τεχνικός των Γερμανών έχει πρόβλημα στους τερματοφύλακες

με τους Φέρμαν και Γκίφερ εκτός και θα ξεκινήσει με βασικό τον 19χρονο Βέλενροϊτερ. Πέρυσι, η Σάλκε δέχθηκε μισή ντουζίνα γκολ στο σπίτι της (6-1) και αγγίζοντας τα δέκα συνολικά σε δυο ματς (3-1 η ρεβάνς) αποχαιρέτησε ντροπιασμένη το Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας παίζουν Βασιλεία και Πόρτο. Οι γηπεδούχοι του Πάολο Σόουζα απέναντι σε μια ομάδα της χώρας του, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των ομίλων. Ωστόσο, απέναντι του θα βρει την Πόρτο που μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι παραμένουν αήττητες στην διοργάνωση.

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League:
21:45 Βασιλεία – Πόρτο (Novasports2)
21:45 Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης (NEΡIT)

Keywords
Τυχαία Θέματα