COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών
Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων, οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών, η COSMOTE διαχρονικά στηρίζει τους νέους σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Στα 18 χρόνια του προγράμματος,
“Με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος για τα όνειρά τους και δέσμευση απέναντι στις αξίες και τις αρχές τους, τα νέα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν όποιο στόχο και αν θέσουν και να πάνε τη χώρα μας μπροστά. Ό Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν”, ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη φετινή απονομή.
“Με ενδιαφέρει πολύ η αρχιτεκτονική. Όταν τελειώσω τις σπουδές μου, θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό αλλά και να ταξιδέψω σε πόλεις με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον για να διευρύνω τους ορίζοντές μου”, είπε η Νάντια, φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. “Πιστεύω ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. Με ενδιαφέρει, μετά τις σπουδές μου, να εργαστώ σε μία εταιρεία που ασχολείται με τη ρομποτική”, είπε ο Θεοχάρης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Η Ειρήνη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και στον τομέα της ιατρικής και μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία και την ακρίβεια πολλών τεχνικών, ώστε για παράδειγμα να μειωθεί η θνησιμότητα στις χειρουργικές επεμβάσεις.
Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ, και την υποτροφία “Ζαχαρίας Πιπερίδης”, ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ¹, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.
Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.
Όραμα της COSMOTE είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς διακρίσεις. Γι’ αυτό στηρίζει τους νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και την κατάκτηση μεγαλύτερων στόχων. Περισσότερα σχετικά με τις δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και όλων των κοινωνικών ομάδων, στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ 2018.
Για την απονομή των υποτροφιών, η COSMOTE διοργάνωσε βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης, όπου οι 36 φοιτητές μοιράστηκαν τα όνειρα και τους στόχους τους για το μέλλον. To βιωματικό workshop των υποτρόφων συντόνισε ο Βασίλης Βασιλειάδης, Founder at VividVibes.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Μέρκελ: «Κακή μέρα για τη δημοκρατία» το αποτέλεσμα στη Θουριγγία
- Φ. Γεννηματά: Εκδώστε τώρα τις συντάξεις του ΕΦΚΑ
- Καταγγελία επιβάτη: Δέχθηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο του ΟΑΣΘ
- Χιόνι στην Αττική από το βράδυ της Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής
- Ποια νέα ξενοδοχεία ανοίγουν το επόμενο δίμηνο στην Αθήνα
- "Βόμβα" Τσατάνη: Ό,τι μου έλεγε ο Παπαγγελόπουλος, το έγραφαν οι "Πυρήνες"
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της (video)
- Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης: Ποιος είναι ο νέος Αρχηγός του ΠΣ
- Μειώνει τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες η Goldman Sachs
- Hyundai: Ιπτάμενο ταξί
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις BankWars
- Στο 16,5% η ανεργία το Νοέμβριο – Μειώθηκε κατά 2,1 μονάδες από το Νοέμβριο 2018
- Σε λειτουργία από σήμερα ο νέος τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης
- Μητσοτάκης-Τζεντιλόνι: Έτοιμοι για συζήτηση μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος
- Μεγάλη επιτυχία στο ομόλογο της Alpha Bank – Στο 4,25% το επιτόκιο
- Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα επένδυση του ομίλου στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
- COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών
- Τελευταία Νέα BankWars
- COSMOTE: 36 πρωτοετείς φοιτητές στο Πρόγραμμα Υποτροφιών
- Σε λειτουργία από σήμερα ο νέος τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης
- Μητσοτάκης-Τζεντιλόνι: Έτοιμοι για συζήτηση μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος
- Μεγάλη επιτυχία στο ομόλογο της Alpha Bank – Στο 4,25% το επιτόκιο
- Στο 16,5% η ανεργία το Νοέμβριο – Μειώθηκε κατά 2,1 μονάδες από το Νοέμβριο 2018
- Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα επένδυση του ομίλου στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
- Λαγκάρντ: Σύντομα επιλέξιμα τα ελληνικά ομόλογα από το πρόγραμμα στήριξης QE
- Goldman Sachs: Επιφυλακτική για τις ελληνικές τράπεζες – Μείωσε κατά 15% τις τιμές στόχους – «buy» για Alpha Bank
- Πάολο Τζεντιλόνι: Τον Ιούνιο η απόφαση για χρήση 4 δισ από ΕΚΤ σε επενδύσεις-Να ανοίξει η συζήτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα
- Πάολο Τζεντιλόν : Είναι ορθό να ανοίξει η συζήτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Το facebook αλλάζει- Δείτε τη νέα του μορφή (photos)
- Χωρίς κατεύθυνση η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά
- Η μείωση των κινεζικών δασμών ενισχύει τις ευρωαγορές
- Novartis: Βαριές καταγγελίες και από την Τσατάνη για τον Παπαγγελόπουλο
- Κουμουτσάκος για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα να θωρακιστεί νομικά και επιχειρησιακά
- Μειώνει τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες η Goldman Sachs
- Το 10% των Ελλήνων κατέχουν το 42% του πλούτου
- ΥΠΟΙΚ: Οι 8 στόχοι για το 2020
- Μέρκελ: «Κακή μέρα για τη δημοκρατία» το αποτέλεσμα στη Θουριγγία