Alpha Bank: Σάββατο 29 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση

13:02 7/6/2013 - Πηγή: BankWars

Την 29 Ιουνίου 2013, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2012, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών

από κάθε ευθύνη.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2013 και έγκριση της αμοιβής των.
4. Έγκριση της αμοιβής των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
5. Έγκριση των μέχρι σήμερα ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της Alpha Τραπέζης και της Εμπορικής Τραπέζης, των προστηθέντων, εντολοδόχων και πληρεξουσίων αυτών, για σκοπούς της συγχωνεύσεως των ανωτέρω Τραπεζών, δι’ απορροφήσεως της δευτέρας υπό της πρώτης. Απαλλαγή των υπόψη προσώπων, ως και των ορκωτών ελεγκτών, από κάθε ευθύνη περί τη συγχώνευση.
6. Χορήγηση αδείας, κατ’ άρθρο 23, παρ. 1, του κ.ν. 2190/1920, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, καθώς και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που, κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της γενικής συνελεύσεως δεν επιτευχθεί η εκ του Νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, θα συνέλθει πρώτη επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την 10 Ιουλίου 2013, ημέρα Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα