Alpha Bank: Roadshow σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή και Ασία

Με στόχο την κάλυψη της αύξησης από μεγάλα διεθνή χαρτοφυλάκια ξεκινά από σήμερα ένα μαραθώνιο roadshow η διοίκηση της Alpha Bank, με παρουσιάσεις τις επόμενες είκοσι ημέρες σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή και Ασία.

Ο σχεδιασμός της τράπεζας επικεντρώνεται στην προσέλκυση μακροπρόθεσμων, ποιοτικών επενδυτικών κεφαλαίων και

sovereign funds στην αύξηση του 1,2 δισ. ευρώ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, ενισχύοντας την ιδιωτική συμμετοχή στην τράπεζα σε πάνω από το 30%.

Δύο ομάδες στελεχών της Alpha Bank, με επικεφαλής τους γενικούς διευθυντές Σπύρο Φιλάρετο, Αρτέμη Θεοδωρίδη και Βασίλη Ψάλτη αρχίζουν από σήμερα παρουσιάσεις, ξεκινώντας από το Λονδίνο και στη συνέχεια σε Βέλγιο και Ολλανδία, ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Σικάγο, όπως και στο Τορόντο. Roadshows θα πραγματοποιηθούν στη Μέση Ανατολή με στόχο την ενημέρωση των sovereign funds και σε χρηματοοικονομικά κέντρα της Ασίας.

Η διοίκηση της Alpha Bank «ποντάρει» στη συμμετοχή επενδυτών με πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αξιοποιώντας τη σημερινή ισχυρότερη θέση της τράπεζας, του κλάδου, αλλά και της οικονομίας.

Original article: Alpha Bank: Roadshow σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή και Ασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα