A. ΣΑΜΑΡΑΣ: O Τσίπρας είναι το…ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί – “Κατάντια” το άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή

Σφοδρή επίθεση στον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, στα Γιάννενα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μόνο ένα ατύχημα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το δρόμο της. Δεν πρέπει να συμβεί ‘’ατύχημα’’ στη χώρα. Αυτό το ατύχημα πρέπει όλοι να εμποδίσουμε

την Κυριακή».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να προκαλέσει πρόωρες εκλογές στη χώρα, κάτι που -όπως είπε- θα έθετε σε κίνδυνο την προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ακραίο καιροσκοπισμό και προσπάθεια προσεταιρισμού των ψηφοφόρων της ΧΑ κάνοντας λόγο για κατάντια, καιροσκοπισμό και υποκρισία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, αφήνοντας πίσω τα μνημόνια» τόνισε.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν μεγάλα και δύσκολα πράγματα» συνέχισε, παραδεχόμενος ωστόσο, πως έγιναν ορισμένες αδικίες. «Τις διορθώνουμε με σχέδιο» διέτεινε παράλληλα.

Αναφερθείς στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε με νόημα, πως «κάποιοι επιχειρούν να μας φέρουν πίσω στην κρίση».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Δωδώνη και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα διαθέτει τέτοια μέρη και θα πρέπει επιτέλους, πέρα και πάνω από κόμματα, να τα εισπράξουμε ως λαός, να τα κεφαλαιοποιήσουμε».

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «είναι μία μοναδική ευκαιρία που δίνεται τώρα, μπαίνουμε σε έναν άλλο ρυθμό, επιτέλους, ανάπτυξης και νομίζω ότι ήρθε η ώρα αυτό να το κάνουμε με σχέδιο, με πρόγραμμα, βήμα- βήμα σταθερά, χωρίς πολλά λόγια».

Original article: A. ΣΑΜΑΡΑΣ: O Τσίπρας είναι το…ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί – “Κατάντια” το άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα