Βρετανία: Μητέρα ξέχασε το παιδί της μέσα στο ταξί [Bίντεο]

Στο πίσω κάθισμα ενός ταξί βρήκε ένα κοριτσάκι ενός έτους να απολαμβάνει την βόλτα της χαμογελαστή και με τα χεράκια της ψηλά, ένας επιβάτης που πήρε το ταξί από περιοχή του ανατολικού Λονδίνου. Ο έκπληκτος επιβάτης ειδοποίησε τον 44χρονο οδηγό Ertan Resit για την ανακάλυψή του και ο ταξιτζής κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Ακριβώς πριν δεκαπέντε λεπτά ο οδηγός είχε πάρει στο ταξί του από το κέντρο

της βρετανικής πρωτεύουσας μια γυναίκα φορτωμένη ψώνια που είχε στην αγκαλιά της και την ενός έτους κορούλα της. Η γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό να την πάει στην περιοχή Shoreditch του ανατολικού Λονδίνου, όπου σύμφωνα με τον ταξιτζή, βγήκε βιαστικά, ενώ ο ίδιος δεν παρατήρησε ότι το παιδί είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητό του!

Ο οδηγός, μόλις ο επόμενος επιβάτης τον ειδοποιήσε ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει το κοριτσάκι, κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο που είχε αποβιβάσει την μητέρα του παιδιού. Όταν έφθασε στο Shoreditch αντίκρισε την γυναίκα να κλαίει σε έξαλλη κατάσταση, εν μέσω τουλάχιστον 30 περαστικών, αλλά και αστυνομικών, που στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει.

Η μητέρα πήρε την κόρη της στην αγκαλιά της ενώ οι παριστάμενοι χειροκρότησαν τον οδηγό που έφερε πίσω το κοριτσάκι. Πάντως, μια γυναίκα δήλωσε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και η γυναίκα αφού έβγαλε τα ψώνια από τα ταξί φώναξε στον οδηγό να περιμένει για να πάρει και το παιδί της, αλλά αυτός προφανώς δεν την άκουσε και έφυγε βιαστικά με το ένος έτους κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η μικρή όταν έμεινε μόνη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δεν έκλαψε, ούτε αποζήτησε την μητέρα της και αυτός είναι και ο λόγος που ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της, παρά μόνο όταν πήρε στο ταξί του τον επόμενο επιβάτη!

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η μητέρα της μικρής δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του ταξιτζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα