Βανδή – Αντύπας: Έσπασαν όλα τα ρεκόρ στο… «Posidonio» (Φωτογραφίες)

Το «Posidonio» ξεκίνησε τη σεζόν του στις 30 Αυγούστου του περασμένου χρόνου και την ολοκληρώνει στις 8 Μαρτίου, που είναι και η γιορτή της γυναίκας. Πρόκειται για το μοναδικό νυχτερινό κέντρο που δημιουργεί δύο νέα ρεκόρ στο χώρο της διασκέδασης. Το ένα είναι η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει λειτουργώντας μάλιστα τρία βράδια την εβδομάδα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και το άλλο ότι η σεζόν του διαρκεί επτά μήνες.

Και αυτό επειδή όλα τα άλλα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν δύο, τρεις, άντε τέσσερις μήνες, παραμένοντας ανοιχτά δύο βράδια την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ για κάποια υπήρξε εβδομάδα που δούλεψαν μόνο Σάββατο. Το «Posidonio» εξάλλου, κατά γενική ομολογία, είναι το μοναδικό που φιγουράρει σταθερά στην κορυφή της επιτυχίας, έχοντας πάντα την προτίμηση του μεγάλου κοινού.

Η επιτυχία του αυτή οφείλεται στον πολύπειρο επιχειρηματία του, ο οποίος προσφέρει πάντα στον κόσμο πολύ αξιόλογα προγράμματα, ακριβώς αυτά που επιθυμεί να δει και να ακούσει. Δηλαδή ποιότητα στη διασκέδαση με ατελείωτο κέφι και μάλιστα από διακεκριμένους καλλιτέχνες, διατηρώντας πάντα σταθερά χαμηλές τιμές.

Τη σεζόν αυτή συγκεκριμένα από την πίστα του εμφανίζονται οι Αντύπας, Δέσποινα Βανδή και Vegas, οι οποίοι ξεδιπλώνουν κάθε βράδυ το πλούσιο καλλιτεχνικό τους ταλέντο, ενθουσιάζοντας τους θαμώνες με τα τραγούδια τους, οι οποίοι τους ανταμείβουν με τα ενθουσιώδη χειροκροτήματά τους και με τα λουλούδια που συνεχώς τους προσφέρουν.

Πηγή: markostv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα