Θύμα βιασμού η Μαντόνα

Για πρώτη φορά η Μαντόνα αποκαλύπτει ότι τα πρώτα χρόνια στη Νέα Υόρκη δεν ήταν καθόλου εύκολα: την έκλεψαν τρεις φορές, την απείλησαν με όπλο και τη βίασαν! Όλα αυτά τα αποκαλύπτει στο Harper’s Bazaar Νοεμβρίου όπου η πάντα προκλητική σταρ γράφει για την προσωπική της ζωή.

Ομολογεί ότι συνήθιζε να είναι αντικοινωνική και αντικομφορμίστρια αλλά αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να γίνει «πραγματικός καλλιτέχνης, για να εκφραστώ, να διασκεδάσω και να γνωρίσω τολμηρού ανθρώπους» όπως γράφει.

«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσορίσανε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου . Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας αφότου πήραν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά» γράφει στο κείμενό της σοκάροντας.

Παρόλ’ αυτά δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα όπως λέει: «ήμουν έτοιμη για την επιβίωση. Ένιωσα ζωντανή».

Τελικά ο απολογισμός της ζωή της είναι αναμφισβήτητα θετικός. Γράφει: « Εδώ είμαι πλέον, διαζευγμένη και ζω στη Νέα Υόρκη. Έχω ευλογηθεί με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Προσπαθώ να τα διδάξω να σκέφτονται έξω από τα όρια. Να είναι τολμηρά. Να επιλέξουν να κάνουν πράγματα , επειδή είναι το σωστό που πρέπει να κάνουν , όχι γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να το κάνουν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα