Τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Χίτλερ παντρεύτηκε Εβραία!

Το μεγάλο μυστικό που απέκρυψε μέχρι την τελευταία στιγμή η αγαπημένη του αποκαλύπτεται 60 χρόνια μετά από μια οδοντόβουρτσα. Τις τρίχες από την βούρτσα της Εύα Μπράουν, αγόρασε τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να προχωρήσει σε τεστ dna. Διαβάστε τι έδειξαν τα αποτελέσματα…

Η Εύα Μπράουν ήταν Εβραία και το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό από τον Αδόλφο Χίτλερ, μιας και φοβόταν για την ίδια της την ζωή!

Μετά από ανάλυση σε DNA που έγινε σε τρίχες τις που βρέθηκαν πάνω σε μια βούρτσα

φαίνεται ότι η μητέρα της είχε εβραϊκές ρίζες.

Επιστήμονες εξέτασαν δείγματα μαλλιών, που λέγεται ότι προέρχεται από μια βούρτσα μαλλιών που χρησιμοποιούσε η Μπράουν και ανακαλύφθηκε στο ορεινό καταφύγιο του Χίτλερ, στην «Φωλιά του Αετού».

Βρήκαν μια συγκεκριμένη αλληλουχία στο DNA που δείχνει ότι η μητέρα της είχε ρίζες από τους Ασκενάζι Εβραίους, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 80% του παγκόσμιου εβραϊκού πληθυσμού .

Κατά τη διάρκεια του19ου αιώνα πολλοί Ασκενάζι Εβραίοι, ασπάστηκαν τον καθολικισμό στην Γερμανία.

Το τεστ έγινε για την εκπομπή Dead Famous DNA, του Channel 4 και αναμένεται να προβληθεί την προσεχή Τετάρτη.

Οι τρίχες προήλθαν από μια βούρτσα που φέρει το μονόγραμμα της Μπράουν και βρέθηκε στο βαυαρικό καταφύγιο το 1945 από τον Αμερικανό αξιωματικό Captain Paul Baer, ο οποίος πήρε μια σειρά από προσωπικά αντικείμενα της Μπράουν από ιδιωτικό διαμέρισμα της.

Μετά το θάνατο του πατέρα του στη δεκαετία του 1970 , ο γιος του αξιωματικού Alan πούλησε την βούρτσα στον John Reznikoff .

Από αυτόν η παραγωγή της εκπομπής αγόρασε οκτώ τρίχες της Μπράουν για 1200 λίρες.

Φήμες ήθελαν την Εύα Μπράουν να είναι έγκυος στο παιδί του Αδόλφου Χίτλερ, όταν έδωσαν τέλος στη ζωή τους, εκείνη πίνοντας δηλητήριο κι εκείνος πυροβολώντας μέσα στο στόμα του με το όπλο του.

Λέγεται ότι η Εύα ήταν πανέμορφη φορώντας ένα μαύρο μεταξένιο φόρεμα κατά την τέλεση του πολιτικού της γάμου με τον Χίτλερ μέσα στο καταφύγιο της Καγκελαρίας. Όταν έδωσε τέλος στη ζωή της, δίπλα του, ήταν 33 ετών.

Πηγή: Dailymail

Keywords
Τυχαία Θέματα