Ένας 14χρονος είδε τα γκολ του Ρονάλντο και συνήλθε από το κώμα!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η ιστορία που θα διαβάσετε καταδεικνύει την αδιανόητη δύναμη του ποδοσφαίρου στα εκατομμύρια θαυμαστών του. Πρωταγωνιστές της συγκλονιστικής ιστορίας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο 14χρονος μαθητής Ντάβιντ Παβλοτσικ.

Ο Πολωνός είχε τον περασμένο Αύγουστο ένα πολύ σοβαρό ατύχημα όταν ένα αυτοκίνητο στην Πολωνία έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του.

Ο 14χρονος έπεσε σε κώμα λόγω των σοβαρών εσωτερικών τραυμάτων και οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι πρέπει να του μεταφέρουν ευχάριστα

πράγματα από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Ο νεαρός λατρεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από 3 μήνες σε κώμα, ο Νταβιντ συνήλθε την ημέρα που ο Πορτογάλος άσος σημείωσε χατ τρικ και έστειλε την Πορτογαλία στο Μουντιάλ.

Η ιστορία έφτασε μέσω των δημοσιογράφων στον Ρονάλντο ο οποίος κάλεσε την οικογένεια του Παβλοτσικ στη Μαδρίτη για τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο νεαρός πραγματοποίησε το όνειρό του, ενώ ο Ρονάλντο τον κάλεσε να δει και τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα