Τα «θανατηφόρα» σχόλια Πάγκαλου για τον Τσίπρα

Γνωστός για τα… «αισθήματά» του απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας.

Με φαρμακερά τουιταρίσματα σε ειρωνικό ύφος ο κ. Πάγκαλος δεν άφησε ασχολίαστο το ταξίδι στη γειτονική χώρα του προέδρου της Αξιωματικής

Αντιπολίτευσης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή εκκίνηση της Ευρώπης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το ίδρυμα «Ambrosetti-The European House» στο πολυτελές ξενοδοχείο «Villa d’ Este» στο Τσερνόμπιο της Ιταλίας.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που παρακολουθεί «στενά», όπως φαίνεται τον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε σε σχόλιό του στο twitter: «Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου».

Νωρίτερα ο κύριος Πάγκαλος είχε κάνει μια αναφορά στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ όπου είχε προσκληθεί και παρευρεθεί, αφήνοντας υπονοούμενα για τους Ευρωπαίους που θα ακούσουν και θα συνομιλήσουν με τον κ. Τσίπρα στο Κόμο. «Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα» ανέφερε με τουιτάρισμά του πριν από λίγη ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα