Συνέλαβαν τον εκτελεστή της Πάρου- Είχε σχέσεις με άτομα του αναρχικού χώρου λέει η αστυνομία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της ληστείας της Πάρου. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την αστυνομιά οτι βρίσκεται στα χέρια της ένας 30χρονος-γνώριμος της αντιτρομοκρατικής-που φέρεται να είναι ο εκτελεστής του άτυχου Δημήτρη Μίχα.

Στο ερώτημα που αφορά στην εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ένα τέτοιο έγκλημα, αξιωματικοί της αστυνομίας απαντούν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας έχει απασχολήσει πολλές

φορές τις αρχές για την δράση του και τις σχέσεις του με άτομα του αναρχικού χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει και δεν είναι δίνει καμία πληροφορία για την ληστεία και το φόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνείται να δώσει δείγμα DNA και αποτυπώματα.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου είναι ένας 30χρονος άντρας ο οποίος προσήχθη σήμερα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και μέχρι αυτήν την ώρα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 30χρονος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και κραταέι το στόμα του κλειστό. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται πως είναι ικανά προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφίας σε βάρος του.

Το βασικό στοιχείο που φαίνεται να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του του 30χρονου είναι ένα καπέλο και το γενετικό υλικό που βρέθηκε πάνω σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα