Έμειναν από φάρμακα στην Ανδραβίδα…λόγω κλοπής!

Χωρίς φάρμακα θα μείνουν στην Ανδραβίδα δεκάδες ασθενείς που έχουν άμεση ανάγκη εξαιτίας κάποιων ασυνείδητων που διέρρηξαν το Περιφερειακό ιατρείο και έκλεψαν τον φορητό υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος με το δίκτυο ηλεκτρονικής συνταγογράφησης!

Μόλις η καθαρίστρια του ιατρείου διαπίστωσε την διάρρηξη και την κλοπή του υπολογιστή, ενημέρωσε τον αρμόδιο γιατρό που σήκωσε τα χέρια ψηλά καθώς είναι αδύνατο πλέον να χορηγεί χειρόγραφες συνταγές.

Για την κλοπή, που ήταν η πολλοστή στο παντελώς αφύλακτο ιατρείο, ενημερώθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδραβίδας και φυσικά η Αστυνομία που

προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη για να επιστρέψει στον γιατρό τον πολύτιμο υπολογιστή.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό κρούσμα διάρρηξης στην Ηλεία, όπου τα σπίτια βρίσκονται έρμαια στις διαθέσεις των κακοποιών.

Στη Σκαφιδιά, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο ενός ζεύγους αλλοδαπών την ώρα που βρίσκονταν στην παραλία και άρπαξαν από μέσα 2.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας και τέσσερα διαβατήρια.

Στο Βαρθολομιό παραβίασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος και έκλεψαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 15.000 ευρώ.

Στη Μαραθιά διέρρηξαν μια εξοχική κατοικία και πήραν 2.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ στον Πύργο μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας σε μια μονοκατοικία και άρπαξαν 600 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα