Στα διαλείμματα έκανε αχαλίνωτο σεξ με τους μαθητές της!

Αχαλίνωτες ήταν οι ερωτικές επιθυμίες μιας καθηγήτριας βιολογίας που εργαζόταν στο Walton της Νέας Υόρκης αφού κατηγορείται πως είχε σεξουαλικές επαφές με δύο 16χρονους μαθητές της κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WBNG, η 28χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε την περασμένη Τρίτη για τολμηρά μηνύματα που λέγεται ότι έστελνε στους μαθητές της, για να τους «προσκαλέσει» να αρχίσουν σχέση μαζί της.

Λίγο πριν τις απαγγελθούν οι κατηγορίες, η Fletcher παραιτήθηκε από την εργασία της.

Και τα δύο θύματα παραδέχτηκαν πως η πρώην καθηγήτριά τους, τους έστελνε στα κινητά τους γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της ενώ, συχνές ήταν και οι επαφές τους κατά τις οποίες τους έκανε στοματικό σεξ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η σχέση της 28χρονης «εκπαιδευτικού» με τα 16χρονα παιδιά μετατράπηκε σε σεξουαλική όταν εκείνη προσφέρθηκε να τους κάνει ιδιαίτερα.

Ο ένας από τους δύο δήλωσε τα εξής: «(Η Fletcher) Μου έλεγε πως για κάθε σωστή μου απάντηση θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι (σεξουαλικής φύσεως)».

Πολλές «περιπτύξεις» έλαβαν χώρα ακόμα και στο χώρο του σχολείου των παιδιών, σε χώρους όπως το πάρκινγκ και σε ώρες «πιεσμένες» χρονικά, όπως είναι τα διαλείμματα.

Η Daily Star ανέφερε ότι η νεαρή καθηγήτρια είναι παντρεμένη. Μάλιστα, φήμες την ήθελαν σε εξωσυζυγική σχέση με έναν από τους πρώην συναδέλφους της, ο οποίος επίσης εργαζόταν στο ίδιο σχολείο από το οποίο εκείνη παραιτήθηκε.

Ρεπορτάζ: Λήδα Φιλιππάκη

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα