Εντοπίστηκε η μικρή Μαντλίν; – Μαρτυρία σοκ δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης του κοριτσιού

Σήμερα, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την μικρή Μαντλίν. Ένας δικηγόρος υποστήριξε ότι άγνωστος άντρας τον ενημέρωσε πως εντοπίστηκε η 10χρονη σήμερα Μαντλίν σε νησί της Μεσογείου. Η σοκαριστική ομολογία του άγνωστου άντρα έγινε σε ένα πάρτι στην Αγγλία και ο δικηγόρος δήλωσε πως έχει πειστεί για την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής.

Ο ίδιος ο δικηγόρος, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την

ανωνυμία του είπε πως σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη αυτή και πως ενημέρωσε την αμέσως επόμενη μέρα την αστυνομία. Κλαίγοντας, ο δικηγόρος αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να σας εξηγήσω γιατί είμαι πεπεισμένος από αυτά που μου είπε αυτός ο άντρας. Απλώς έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Ήξερα ότι καταγγέλλοντάς το θα έμπλεκα σε όλη αυτή την ιστορία. Αλλά ήταν κάτι που δε μπορούσα να αγνοήσω. Αν δεν είχα πει τίποτα δεν θα μπορούσα να ζω γεμάτος τύψεις. Έχω πει στην αστυνομία ό,τι γνωρίζω…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έρχεται μετά τις δημόσιες εξομολογήσεις των γονιών της Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι οι οποίοι ελπίζουν πως τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία θα λύσουν το μυστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα