Ποιά ηθοποιός φώναξε την αστυνομία για να γλιτώσει από τον ερωτύλο γείτονα της!

Την συνδρομή της αστυνομίας ζήτησε η γνωστή ηθοποιός Μαρίτα Ρίτζι για να την γλιτώσει από τις άγριες ορέξεις του μεθυσμένου ερωτύλου γείτονα της.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Αυγούστου όταν στην εξοχική κατοικία της ,δέχτηκε τις απειλές του γείτονα και χυδαία λόγια.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ηθοποιός διαθέτει εξοχική κατοικία στο Βραχάτι Κορινθίας εδώ και 3 χρόνια.

Ο εν λόγω κύριος ,γείτονας και θαυμαστής της κυρίας Ρίτζι, μετά από αλλεπάλληλες

ενοχλήσεις και βλέποντας πως ότι κι αν έκανε για να της κεντρίσει τη προσοχή δεν έφερε αποτέλεσμα ,αποφάσισε να επισκεφτεί το σπίτι της και να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Από τις απογευματινές ώρες, λοιπόν έπινε αλκοόλ και έκοβε βόλτες σταματώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα έξω από την οικία. Μαζί της ευτυχώς ήταν και ένα φιλικό της ζευγάρι φιλοξενούμενοι και άνθρωποι της δουλειάς της.

Στις 12.45 τα ξημερώματα ο ερωτευμένος γείτονας τελικά αποφασίζει να ,κατέβει από το αυτοκίνητό του και πλησιάζει τη γκαραζόπορτα του κήπου φωνάζοντας στην ηθοποιοί να βγεί έξω για να την πάρει να φύγουν, λιώμα στο μεθύσι. Φυσικά εκείνη αρνήθηκε και αυτός εξαγριώθηκε. Ολο το Βραχάτι σηκώθηκε στο πόδι.

Άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το τετράγωνο, την έβριζε με τα χειρότερα λόγια, της φώναζε πως ένα γεια έπρεπε να του έλεγε και πατούσε συνεχώς την κόρνα. Φυσικά γέμισε με όλα τα κοσμητικά επίθετα και τους φίλους της, αφού προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να προστατεύσουν τη φίλη τους, από τον τρελό ερωτευμένο γείτονα.

Στη συνέχεια η αστυνομία του Βραχατίου που έσπευσε σε μερικά λεπτά, προσπάθησε να συλλάβει τον δράστη, αλλά εκείνος έφερε μεγάλη αντίσταση και δόθηκε μάχη ώσπου να καταφέρουν να του περάσουν τις χειροπέδες.

Οδηγήθηκε στο κρατητήριο με αυτόφωρη διαδικασία και θα περάσει Εισαγγελέα, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η ηθοποιός ,αλλά και ο αστυνομικός που κατάφερε να τον συλλάβει.

Διαβάστε τώρα τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για το συμβάν:

Ο κύριος κατάφερε να με κάνει να μετακομίσω το συντομότερο δυνατόν σε άλλη γειτονιά ή ακόμη και περιοχή.
Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω μόνη στο εξοχικό μου. Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία του Βραχατίου και τους Αξιωματικούς υπηρεσίας για την υποστήριξη και τη βοήθεια που μου προσέφεραν.
Ένα είναι σίγουρο, πως θα κυκλοφορώ με Ντόμπερμαν εκπαιδευμένο σωματοφύλακα.

Χθες το απόγευμα έγινε το δικαστήριο του αυτοφώρου, ο δράστης παραδέχτηκε πως ήταν μεθυσμένος ,ότι παίρνει φάρμακα και πως του άρεσε από την πρώτη μέρα που νοίκιασε το σπίτι η Μαρίτα Ρίτζι.

Ενώ τιμωρήθηκε 18 μήνες φυλακή με δικαίωμα αναστολής.

Πηγή: cyclades24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα