Παράταση μέχρι τις 11/4 η παράσταση «Μεσοπέλαγα» από την Ομάδα Bonobo, στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Η αξιόλογη παράσταση «Μεσοπέλαγα», σε σκηνοθεσία Αγγελικής Γκιργκινούδη, συνεχίζει τις παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου έως τις 11 Απριλίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15, αφού κέρδισε το κοινό!

Το έργο διαπραγματεύεται τα όρια της ελευθερίας, της αυτοθυσίας, τον παραλογισμό της κοινωνίας και τις παράλογες σχέσεις εξουσίας που κυριαρχούν στην ανθρώπινη κοινωνία και που φέρουν ωραιοποιημένα ονόματα όπως δημοκρατία, δικαιοσύνη, πολιτισμός. Μία σύγχρονη παράσταση που

καυτηριάζει και σχολιάζει υπαινικτικά αλλά καίρια την κατάσταση που επικρατεί σήμερα τόσο όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και την ηθική που περιβάλλει και προσδιορίζει την κοινωνία μας.

ΠΛΟΚΗ

Τρεις ναυαγοί πάνω σε μία σχεδία στη μέση του ωκεανού. Τέλειωσαν όλες οι τροφές, τέλειωσαν και τα ψέματα. Όταν δεν υπάρχει κάτι για να φας, πρέπει να φας κάτι, ακόμα και κάποιον. Κάποιος πρέπει να θυσιαστεί, και οι τρεις ναυαγοί αναπαράγουν και αναπαριστούν κάτι σαν κι αυτό που ζούμε σήμερα όλοι εμείς, πόσοι είμαστε έτοιμοι να «φάμε» ο ένας τον άλλον ή να θυσιαστούμε αδιαμαρτύρητα, βλέποντας τον παραλογισμό της σημερινής κοινωνίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Κυριακή Καζελίδου

Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκιργκινούδη

Σκηνικά-Κοστούμια: Αντώνης Δαγκλίδης

Σχεδιασμός Φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης

Επιμέλεια κίνησης: Σπύρος Μπόμπολης

Παίζουν οι: Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Παγανόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Ρίνο Τζάνι, Ηλίας Κιάμα Τζογόνας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κάτω Χώρος

Αντισθένους 7 & Θαρύπου, τηλ: 210 9212900

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή 21:15

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό – 12 Ευρώ, Φοιτητικό/Ανέργων – 10 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα