Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαίας

Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι από το πρωί συνεδριάζουν στην Πάτρα με βασικό αντικείμενο τη δεινή οικονομική θέση που έχουν περιέλθει οι Δήμοι, εξ’ αιτίας της κυβερνητικής πολιτικής λιτότητας,  με τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό να κάνει ξακάθαρα λόγο για κλείσιμο όλων των δήμων της Δυτικής Ελλάδας στις 30

Αυγούστου μετά από το έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Τη συνεδρίαση των δημάρχων χαιρέτησε και ο νέος γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος δήλωσε προς τους δημάρχους να λάβουν τις όποιες αποφάσεις τους με περίσκεψη καθώς, όπως είπε οι επόμενες 65 ημέρες κρίνουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, ενώ παρών στη συνεδρίαση είναι και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) Κώστας Ασκούνης.

Εν τω μεταξύ την απόφαση του  να μην παραμείνει υπό τις παρούσες συνθήκες στη θέση του κοινοποίησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Α. Παναγιωτόπουλος κάνοντας λόγο για απίστευτες καταστάσεις και  κάλεσε τους συναδέλφους της περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Ελλάδος να πράξουν το ίδιο καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες αδυνατούν να  εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρεών Γ. Δημαράς  τόνισε ότι αν κλείσουν οι Δήμοι τότε αποδέκτες της κατάστασης θα είναι οι ίδιοι οι πολίτες και στην εισήγησή του πρότεινε την κατασκήνωση των Δημάρχων στο Σύνταγμα!

Πηγή: cityvoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα