Οριακή η κατάσταση τους Ανεξάρτητους Έλληνες-Μανώλης: Δεν έχουμε πολιτική ταυτότητα

Tο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίζει να περπατά στο δρόμο της αβεβαιότητας και όπως φαίνεται ο έλεγχος δείχνει να έχει ξεφύγει από τα χέρια του Πάνου Καμμένου αν και δεκαέξι από τους 20 βουλευτές του κόμματος συνυπέγραψαν ανακοίνωση με την οποία, εμμέσως, τον στηρίζουν.

Μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο Γιάννης Μανώλης, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο

με τον οποίο διαχειρίζεται το κόμμα ο κ. Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο αρχηγός με το που ιδρύθηκε το κόμμα πήγε δύο μήνες διακοπές…

Αναφερόμενος στην πολιτική στρατηγική που ακολουθούσε ο κ .Καμμένος δήλωσε ότι – όπως ο ίδιος τους είχε εκμυστηρευτεί – επιθυμούσε να κρατήσει για αρχή τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» ως ένα «μικρό» κόμμα.

«Ο Καμμένος αλλάζει μέσα σε δέκα λεπτά θέση», συνέχισε, δηλώνοντας ότι ο ίδιος παραμένει αντιμνημονιακός. «’Ο,τι και να γίνει εγώ θέσεις δεν αλλάζω και ούτε πρόκειται να αλλάξω. Βιώνω ό,τι βιώνει κάθε Έλληνας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει μόνο η θέση «έξω από το μνημόνιο». Με ενδιαφέρει να έχω και μία ταυτότητα». «Τι να κάνω με ένα κόμμα που δεν έχει πολιτική ταυτότητα και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις…;» κατέληξε.

Η κατάσταση είναι οριακή, και εκτός από τον κ. Μανώλη και κ. Μαρκόπουλο, ενοχλημένος από τη λειτουργία του κόμματος και τον τρόπο που κινούνται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εμφανίζεται και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Χρ. Ζώης.

Keywords
Τυχαία Θέματα