Ο εισαγγελέας Πεπόνης δεν δίνει το usb stick στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

Αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας να παραδώσει τo usb stick με την λίστα Λαγκάρντ.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δεν προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες να παραδώσει το στικάκι με την λίστα Λαγκάρντ στην Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως είναι γνωστό ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικόλαος Παντελής είχε δώσει εντολή στον κ. Πεπόνη και στον Σπύρο Μουζακίτη να ζητήσουν την συνδρομή του σώματος δίωξης ηλεκτρονικού

εγκλήματος προκειμένου να πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνη, για να εξακριβώσει αν έχουν γίνει, ή όχι, επεμβάσεις στο στικάκι που περιείχε την πρώτη λίστα Λαγκάρντ, η οποία στάλθηκε από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς όμως δεν έστειλαν το στικάκι, αλλά ένα έγγραφο στον προϊστάμενό τους, αντιειασαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκου Παντελή, μέσω του οποίου ζητούν διευκρινίσεις σχετικά με τον λόγο που τους ζητήθηκε να στείλουν το στικάκι στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε αυτό το έγγραφο παραθέτουν επίσης όλα όσα έχουν γίνει έως σήμερα, λέγοντας ότι έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

πηγή: enikos

Keywords
Τυχαία Θέματα