Μετωπική σύγκρουση με σκληρές εκφράσεις για τις καταλήψεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Δ: «Συγγενείς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους συλληφθέντες» – «Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου» η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αγριεύει η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταλήψεις σε δύο κτίρια των Αθηνών και τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, καθώς και με νέες

δηλώσεις τα δύο κόμματα τραβάνε ακόμα περισσότερο το σχοινί της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η Νέα Δημοκρατία με νέα ανακοίνωση επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζοντας μάλιστα ως φερόμενη συμμετοχή του γιου ενός βουλευτή του κόμματος στις συγκεκριμένες καταλήψεις.

Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το μόνο στο οποιο αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εδραιώσει τη θέση του στο ένα από τα δύο άκρα, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας είτε με στελέχη της νεολαίας του είτε με συγγενικά πρόσωπα βουλευτών του σε παράνομες πράξεις πολιτικών του συντρόφων».

Στην ουσία η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μέλη της νεολαίας του αλλά και ένα συγγενικό πρόσωπο νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν στις καταλήψεις αυτές και σημειώνει με νόημα πως «οι μέρες που οι πολιτικοί τους σύντροφοι με τις ευλογίες της Κουμουνδούρου έκαιγαν την Αθήν και τις περιουσίας των πολιτών, έχουν περάσει οριστικά».

Φυσικά, στην οξύτατη αυτή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε άμεσα η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου και σημειώνει πως «ήρθε η σειρά της ακροδεξιάςδράκας της ΝΔ του κ. Σαμαρά να κλιμακώσει το ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας και ασφαλίτικης προπαγάνδας ψεμάτων και διαρροών. Οι αγώνες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας θα νικήσουν το φόβο και την τρομοκρατία του σάπιου μνημονιακού συστήματος διαφθοράς και αυταρχισμού που βλέπει ότι καταρρέει».

Την ίδια ώρα ο κ. Διαμαντόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Βουλή επανέλαβε πως πρόκειται για πολιτιστικά κέντρα στα οποία γίνονται μαθήματα και σημείωσε με νόημα «Δεν το καταλαβαίνει όμως αυτό η φασίζουσα νοοτροπία του κ. Δένδια» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν».

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά «να σας χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να σας καμαρώνει. Κύριοι συνάδελφοι δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ μας απείλησε ότι θα μας πάρει και θα μας σηκώσει με όσα υπάρχουν στη βίλα Αμαλία. Δηλαδή με καδρόνια, μολότωφ και κοντάρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα