Ν. Δένδιας: Δεν πάμε στα τυφλά για το χτύπημα στην πρεσβεία

Τη διαβεβαίωση ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν πορεύεται στα «τυφλά» ως προς τα χτυπήματα στην πρεσβεία της Γερμανίας, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δίνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Το ίδιο ισχύει και με άλλες υποθέσεις, που επίσης διερευνώνται, τονίζει, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «από το σημείο αυτό μέχρι να σχηματιστεί δικογραφία, η απόσταση είναι τεράστια».

Αναφορικά με τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη,

ο κ. Δένδιας δηλώνει αφήνοντας αιχμές για τη δικαιοσύνη: «Θα πρέπει να διερωτηθούμε ως Πολιτεία και ως κοινωνία, πώς φτάσαμε στο σημείο το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης να υποπίπτει σε τέτοιας κολοσσιαίας σημασίας παράλειψη στο παρελθόν, να αφήνεται, δηλαδή, ελεύθερος επικίνδυνος τρομοκράτης λόγω παρέλευσης 18μήνου και να μην έχει υπάρξει οιαδήποτε συνέπεια σε όσους τυχόν ευθύνονται για το συγκεκριμένο γεγονός».

Για τις σχέσεις – τρομοκρατίας – κοινού ποινικού εγκλήματος, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, διαπιστώνει ότι: «Μία σειρά από ενδείξεις αποκαλύπτει, δυστυχώς, ότι υπάρχει ώσμωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα