Μοντέλο της Victoria Secret «καταστράφηκε» κάνοντας βεντούζες [Eικόνες]

Η μία μετά την άλλη, οι σταρ κάνουν βεντούζες στην πλάτη τους καθώς όπως υποστηρίζουν τις βοηθούν να απαλύνουν τους πόνους που νιώθουν στην περιοχή και φυσικά , λόγω και της άλλης μόδας, των selfies, δεν παραλείπουν να αυτοφωτογραφίζουν τις μελανιασμένες πλάτες τους και να τις ποστάρουν στο μέσα κοινωνικής δικτύωση .

Τελευταίο « θύμα » της μόδας αυτής η άγγελος της Victoria Secret ,Χίλαρι Ρόντα η οποία πόσταρε στο Instagram την Κυριακή μια φωτογραφία της πλάτης της , μετά τις βεντούζες που προκαλεί σοκ . Οι μώλωπες επεκτείνονταν σε όλη της την πλάτη και έφθαναν ψηλά στους ώμους της, ενώ τα σημάδια γυρνούν και μπροστά στο λαιμό της. Ωστόσο, τα σημάδια, που βλέποντάς τα κανείς στις φωτογραφίες σοκάρεται, δεν φαίνεται να απασχόλησαν καθόλου το μοντέλο, αφού προφανώς πιστεύει ότι είναι ένα αναγκαίο βήμα για να απαλύνει τους πόνους στην πλάτη της.

Το τελευταίο διάστημα σταρ όπως η Λένα Ντούχμαν, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν εντοπιστεί ή έχουν ποστάρει μόνες τους φωτογραφίες με «παράξενα» σημάδια, μελανιές, δηλαδή, από τις βεντούζες. Η αρχαία αυτή τεχνική φαίνεται να επανέρχεται ως μέθοδος θεραπείας προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα, οι μυικοί πόνοι ακόμη και η κατάθλιψη και κάνει… θραύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα