ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ! Το νέο παραμύθι της Κέλλυς Αλχανάτη που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Ποιος είπε πως τα παραμύθια και οι όμορφες ιστορίες είναι μόνο για τους μικρούς; «Στη Μικρόπολη χωράνε όλοι», λέει η συγγραφέας ενός παραμυθιού που γράφτηκε για να ταξιδέψει γονείς και παιδιά σε μια πόλη γεμάτη αγάπη και χαρά. Σε μια πόλη που ξεχειλίζει από χρώματα και συναισθήματα.


Η Μικρόπολη είναι ένα παραμύθι που εκτυλίσσεται σε μια πόλη που είναι όλα μικροσκοπικά. Τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα λουλούδια ακόμα και οι άνθρωποι; Εκεί ζουν η μικρή Λούλα και η φίλη της η μεγάλη χελώνα, που τη λένε Λώνα. Μόνο που μια μέρα, η ανυπάκουη Λούλα αποφασίζει να φύγει από την όμορφη

Μικρόπολη και να πάει να ζήσει σε μια άσχημη μεγάλη πόλη μπαίνοντας σε μεγάλες περιπέτειες…

Οι περιπέτειες της ανυπάκουης Λούλας ζωντανεύουν μέσα από το τρυφερό κείμενο της Κέλλυς Αλχανάτη και την πρωτότυπη εικονογράφηση του Γιώργου Πετρίδη. Σελίδα τη σελίδα, η αρμονική συνεργασία των δύο δημιουργών θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στον απίθανο κόσμο της Μικρόπολης. « Η φιλία, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη και η εκτίμηση κατοικούν στην Μικρόπολη.
Αξίες βασικές για μικρούς και μεγάλους, που μας ακολουθούν και μας βοηθούν να προχωρήσουμε στην ζωή», δηλώνει στο nocomments η Κέλλυ Αλχανάτη- Παπουλή. Κάθε φορά που μιλά για το δημιούργημά της, αλλάζει η διάθεση και φωτίζεται το πρόσωπό της.

«Η Μικρόπολη σε ταξιδεύει. Και το ταξίδι αυτό δεν έχει ηλικία. Μέσα από τις σελίδες της οι μεγάλοι μπορούν να θυμηθούν πολύτιμες αξίες και σημαντικές σχέσεις ζωής που πιθανόν να έχουν ξεχάσει… Αλλά και να χρησιμοποιήσουν τη Μικρόπολη για να επικοινωνήσουν με έναν άλλο τρόπο τις βασικές αξίες των σχέσεων ζωής.».

Ήδη η Μικρόπολη προχώρησε στην δεύτερη έκδοση από τον εκδοτικό οίκο Μίνωας ενώ συμμετέχει και στον διαγωνισμό βραβείων βιβλίου public στην κατηγορία παιδική λογοτεχνία!

Αν θέλετε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να ψηφίσετε την Μικρόπολη σε αυτό το link:

http://www.publicbookawards.gr/vote.php?auto=1&CatID=5&id=573

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα του παραμυθιού στο Facebook: https://www.facebook.com/mikropoli

Keywords
Τυχαία Θέματα