Μιχελάκης: Ομαλά η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα [Bίντεο]

Χωρίς σημαντικά προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα, όπως είπε ο Γιάννης Μιχελάκης σε δήλωσή του πριν λίγο από το υπουργείο Εσωτερικών, καλώντας τους πολίτες «να μην επιτρέψουν με την αποχή να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους».

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις παρουσιαστήκαν εγκαίρως και τα συνήθη μικροπροβλήματα, κυρίως λόγω απουσίας μελών εφορευτικών επιτροπών, αντιμετωπίστηκαν, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.

«Οι πολίτες καλούνται

να αναδείξουν δημάρχους και περιφερειάρχες, να μην επιτρέψουν με την αποχή να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.


VIDEO-ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ από realmedialive

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού:

«Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί και εξελίσσεται ομαλά στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας. Κάποια μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν, με αφορμή κυρίως την απουσία ορισμένων μελών εφορευτικών επιτροπών, αντιμετωπίστηκαν άμεσα με επιτυχία. Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα. Σήμερα οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για τα επόμενα 5 χρόνια. Η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι οι πολίτες προσέρχονται μαζικά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ελπίζω αυτή η θετική εικόνα που υπάρχει να συνεχιστεί και να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Να μην επιτρέψουν με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους.

Κάποια μικροπροβλήματα που παρατηρήθηκαν, με αφορμή κυρίως την απουσία ορισμένων μελών εφορευτικών επιτροπών, αντιμετωπίστηκαν άμεσα με επιτυχία.Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα. Σήμερα οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για τα επόμενα 5 χρόνια. Η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι οι πολίτες προσέρχονται μαζικά προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ελπίζω αυτή η θετική εικόνα που υπάρχει να συνεχιστεί και να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Να μην επιτρέψουν με την αποχή, να αποφασίσουν άλλοι για λογαριασμό τους. »

Keywords
Τυχαία Θέματα