Στους «ανίσχυρος» ο Παναθηναϊκός

H Λιλ τερμάτισε 3η στο Σαμπιονά, στέλνοντας και με τη βούλα τον Παναθηναϊκό στο γκρουπ των «ανίσχυρων» για τα προκριματικά του ,Champions League. Γνωστοί οι 2+1 πρώτοι αντίπαλοι…

Οι «λιλουά» δεν έκαναν το… χατήρι στο Τριφύλλι και με το εμφατικό 4-1 επί της Λιριάν, κλείδωσαν την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Γαλλίας, στερώντας και τις τελευταίες ελπίδες από

τους «πράσινους» για να μπουν στο γκρουπ των δυνατών. Για να συνέβαινε πάντως αυτό, θα ήθελαν παράλληλα να παραμείνει 2η η Μίντιλαντ στη Δανία, πάνω από την Κοπεγχάγη (θέλει ένα βαθμό την Κυριακή-τελευταία αγωνιστική), όπως επίσης στην Κύπρο να τερματίσει 2η η ΑΕΛ (+3) κι όχι ο ΑΠΟΕΛ, με το μεταξύ τους παιχνίδι να διακόπτεται λόγω επεισοδίων.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι γνωστοί οι δύο και πιθανότατα από τους πέντε πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα πρόκειται για τις Ζενίτ, Λιλ και Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσουν στους «αδύναμους», αν αλλάξει η κατάσταση σε Δανία και Ουκρανία.

Πλέον στο Τριφύλλι περιμένουν να μάθουν τους άλλους δύο, κάτι που θα γίνει εφόσον ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα σε Βέλγιο (Σταντάρ ή Κλαμπ Μπριζ), Δανία (Μίντιλαντ φαβορί ή Κοπεγχάγη), Ουκρανία Ντνίπρο ή Μέταλιστ Χάρκιβ) και Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ ή Απόλλων). Παράλληλα οι «πράσινοι» αποφεύγουν σίγουρα τις Φέγενορντ και Γκρασχόπερς.

Εφόσον καταφέρει ο Παναθηναϊκός να προκριθούν στα playoffs της διοργάνωσης, τότε τον περιμένουν… μεγαθήρια, αφού ο αντίπαλος θα προκύψει από τις Άρσεναλ, Νάπολι, Πόρτο, Λεβερκούζεν και Μπιλμπάο ή Ζενίτ.

Αναλυτικά:

ΓΚΡΟΥΠ ΙΣΧΥΡΩΝ

Ζενίτ

Λιλ

Μπεσίκτας (αν δεν πέσει στους ανίσχυρους)

*

*

ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ

Παναθηναϊκός

Φέγενορντ

Γκρασχόπερς

*

*

Keywords
Τυχαία Θέματα