Κομοτηνή: Χασισοφυτεία στη φοιτητική εστία!

Υδροπονική φυτεία κάνναβης μέσα στο δωμάτιο του, στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου της Κομοτηνής, καλλιεργούσε ένας 24χρονος, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για τις παράνομες δραστηριότητες του 24χρονου φοιτητή που μόνο με τις… σπουδές και τα μαθήματα δεν ασχολούνταν, ζήτησαν την άδεια των πρυτανικών αρχών να κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα στο δωμάτιό του και τους δόθηκε. Όμως, δεν κατάφεραν να βρουν τον ίδιο τον χασισοκαλλιεργητή που είχε εξαφανιστεί και αναζητείται.

Η έρευνα στο δωμάτιό του έφερε στο φως

μια φυτεία από 14 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία φωτίζονταν, θερμαίνονταν και ποτίζονταν με ένα ειδικό σύστημα που είχε εγκαταστήσει ο φοιτητής, ο οποίος φαίνεται ότι έφυγε βιαστικά για να μη συλληφθεί. Κι αυτό, γιατί άφησε πίσω του μία ζυγαριά ακριβείας και διάφορα έγγραφα που εξετάζονται, μαζί με 21,3 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία επίσης διακινούσε! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βάιος

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα