Κολιός στο nocomments: Αυτοί δεν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι εξαρτημένα λαμόγια

Απίστευτες καταγγελίες που αφορούν στους λόγους αποπομπής του από τη θέση του οικονομικού και γενικού διευθυντή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε μιλώντας στο nocomments.gr, ο Ζώης Κολιός.

Διαβάστε το πρώτο μέρος της συνέντευξής του στον Δημήτρη Δεμεσούκα.

ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Eπισήμως, δεν ξέρω τίποτα ακόμη για την αντικατάστασή μου. Το έμαθα από το facebook. Δεν

γνωρίζω το γιατί. Η οικονομική διαχείριση που έκανα είναι άψογη και υπάρχουν όλα τα παραστατικά που το αποδεικνύουν.

ME  «ΕΦΑΓΑΝ» Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η «ΣΥΜΜΟΡΙΑ» ΤΟΥ

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει δημιουργηθεί άσχημο κλίμα εναντίον μου μέσα στο κόμμα, το οποίο δημιούργησαν ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Γιαννάκης, ο Μπέλτσος, ο Λύτρας και η συμμορία αυτή.  Στο κόμμα από την αρχή ήμασταν στο συντονισμό 14-1. Ήρθαν 14 αποβράσματα από τη ΝΔ κι εγώ ο μόνος Ανεξάρτητος Έλληνας. Οι άλλοι σφουγγοκολάριοι και καρεκλοκένταυροι, που βρέθηκαν ανάμεσά μας περνώντας ένα μεταβατικό στάδιο. Ενοχλήθηκαν μάλλον από το γεγονός ότι, μετά τις εκλογές, άρχισα να τρέχω σε όλη την Ελλάδα και να μιλώ με τις τοπικές οργανώσεις για να μάθω τις ανάγκες τους που έπρεπε να καλύψουμε οικονομικά.

Πριν από τρεις εβδομάδες, κι ενώ βρισκόμουν στο Ηράκλειο, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκωνω. Ήταν ο Μαρκόπουλος. Με έβριζε επί πέντε λεπτά! Είναι μάρτυρες όλη η συντονιστική επιτροπή του Ηρακλείου, γιατί ευτυχώς είχα βάλει το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση. Ο λόγος; Λίγες μέρες νωρίτερα, μου ζητήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών να υποδείξω έναν άνθρωπο από το κόμμα, το οποίο θα συμμετείχε σε μια επιτροπή για προμήθειες υλικών. Υπέδειξα μια κοπελίτσα, η οποία θα αμειβόταν με 500 ευρώ το μήνα για αυτή τη δουλειά. Ο Μαρκόπουλος άρχισε να με κατηγορεί ότι βάζω δικούς μου ανθρώπους σε διάφορες θέσεις.

Τηλεφώνησα στον Πρόεδρο και προς μεγάλη μου έκπληξη, άρχισε την επίθεση εναντίον μου. Μου είπε να μην τον ενοχλώ και να μην τρέχω στην επαρχία και υπόσχομαι διάφορα στις τοπικές οργανώσεις.

Και φτάνουμε στο χθες. Αφού έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το άσχημο κλίμα εναντίον μου, χθες με παίρνει τηλέφωνο ο Πρόεδρος στη Νάξο όπου βρίσκομαι,  και μου λέει: «Έλα επειγόντως στην Αθήνα. Έχει δημιουργηθεί μείζον πολιτικό θέμα». Του λέω: «Πρόεδρε, έχει αέρα, εγώ όπως ξέρεις δεν έχω ελικόπτερα  στη διάθεσή μου. Σήμερα δεν μπορώ να έρθω».  Στέλνω όμως επιστολή, στην οποία τους λέω, να μην προβούν σε αντικατάστασή μου μέχρι να έρθω γιατί θα είναι σα να υπονοούν ότι είμαι λαμόγιο.

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Αυτό που καταλαβαίνω  είναι ότι, ενώ εγώ πάλευα για να διανεμηθούν τα χρήματα στην περιφέρεια και να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα ως κόμμα, αυτοί μάλλον άλλα πράγματα είχαν στο μυαλό τους. Κι αυτό, όχι μόνο Ανεξάρτητους δε θυμίζει, αλλά εξαρτημένα λαμόγια.

Δεν είχαν καν την ευθυξία να με αφήσουν να διαχειριστώ τις επιταγές που φέρουν τις υπογραφές μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα