Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους- Βαριές κουβέντες από τον αποπεμφθέντα Οικονομικό Υπεύθυνο Ζώη Κόλιο-Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο Facebook

Σε εμφύλια σύρραξη στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελίσσεται η απόφαση του Πάνου Καμμένου να αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος Γενικό Διευθυντή του κόμματος και Οικονομικό Υπεύθυνο Ζώη Κόλιο με τον Κώστα Χαραλαμπόπουλο.

Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο

πρώην πλέον Οικονομικός υπεύθυνος του κόμματος

Zois Kolios

Πριν από 23 λεπτά ·

Επειδή διάφορα ακούγονται , σας ανακοινώνω ότι με προσωπική επιστολή μου , η οποία κατόπιν πληροφοριών μου τάχα δεν την σχολίασαν σήμερα , ζήτησα πριν τους Ορκωτούς Ελεγκτές της Βουλής που τους έχω ήδη δρομολογήσει να μας ελέγξουν τα βιβλία (βάση νόμου ) έχω ζητήσει και εγώ από την προηγούμενη Δ.Ε. την δημιουργία ειδικής επιτροπής που θα με ελέγξει στα Οικονομικά του κόμματος . Αλλά όποιος πιστεύει ότι μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που με έπαυσαν από Γενικό και Οικονομικό Διευθυντή , μάλλον πλανάται πλάνη οικτρά . Πια λεφτά ρε παιδιά , αφού ΄μου χρωστάει το κόμμα χρήματα που έχω βάλει από την τσέπη μου , τα δικά μου θα τσέπωνα !!!!!!!! Ας είμαστε σοβαροί . Τα λεφτά που έρχονται δεν ήθελαν να διαχειριστώ , γιατί εγώ θα τα έστελνα στην Περιφέρεια , στην Κρήτη , στη Χαλκιδική , στην Ήπειρο στην Θεσσαλία , στα Νησιά , στην Πελοπόννησο , σε όλη την Ελλάδα . Εκεί που ανήκουν . Και όχι μέσω ταξιδίων Συντονιστών κλπ , θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα . Και θα τα πούμε και θα τα δείξουμε όλα , για να ξέρουμε όλοι με ποιους έχουμε να κάνουμε . Και κάποιοι που με απειλούν στα τηλέφωνα , τους ενημερώνω ότι …..έχω τον λαμπτήρα του φόβου χαλασμένο και δεν καταλαβαίνω. Άστα αυτά φίλε , δεν πιάνουν σε μένα .
Keywords
Τυχαία Θέματα