Καρχιμάκης: κ. Μαυραγάνη είστε φαύλος

Συνεχίζει τα πυρά του ο Μιχάλης Καρχιμάκης προς τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

Διαβάστε τι έγραψε πριν λίγο στη σελίδα του στο Facebook:

Κ.ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΣΤΕ ΦΑΥΛΟΣ……. Η επιχειρηση του ασφυκτικου έλεγχου με τις τοποθετησεις προσωπων που ειναι αναξιολογητα και αμφιβολα ,στις ΔΟΥ συνεχιζεται με με την μεθοδο του σαλαμιου

και με σπαστες αποφασεις………. Γατι κ,Μαυραγανη θελετε να ελεγχετε ολες τις περιφερειες ελεγκτικα;τοποθετωντας τον διευθυντη του γραφειου σας διεευθυντη ελεγχων ολης της χωρας; Απλως θελετε να μην σας ενοχλει κανεις οταν ,π.χ αποδεσμευετε,τραπεζικες καταθεσεις μεγαλοφοροπαραβατων,φιλων σας και φιλων του συστηματος που υπηρετουσατε….ετσι ανενοχλητα.

Γιατι κ.Μαυραγανη,π.χ καταργησατε ετσι χωρις αξιολογηση τον διευθυντη της Δ,ΔΟΥ…ΑΘΗΝΩΝ Που εχειτην ευθυνη,στις περιοχες οπως π.χ ΚΟΛΩΝΑΚΙ και επαγγελματα που αποφερουν εσοδα;και ο οποιος αναδειχθηκε ΠΡΩΤΟΣ σε εισπραξεις σε ολη την χωρα,ξεπερνωντας τους στοχους που ειχε θεσει το υπουργειο κατα 215% και τον τοποθετησατε στην υπο καταργηση ΔΟΥ Γαλατσιου; Κ.Μαυραγανη ειστε φαυλος…..δυστυχως ετσι μαθατε ως αρμοδιος διευθυντης στην εταιρεια που συμβουλευε πελατες πως να αποφευγουν τους ελεγχους και την εφορια.

Keywords
Τυχαία Θέματα