Ηρωίνη και 10.000 ευρώ έκρυβε σε ερμάριο στο αστυνομικό τμήμα ο φρουρός του Γερμενή

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή. Στο ερμάριο που ανήκε στον 55χρονο ανθυπαστυνόμο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο μικρά σακουλάκια με ηρωίνη.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι του συγκεκριμένου αστυνομικού μετά από τις έρευνες της ΕΛΑΣ είχε βρεθεί και ένα μικρό οπλοστάσιο.

Εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίας.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θεωρείται πιθανόν ότι το χρησιμοποιούσε και ως περιπολικό- «μαϊμού». Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ ο ανακριτής μετά την απολογία του τον έχει αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα