Ιατροδικαστής Κονέκτικατ: Η χειρότερη σκηνή εγκλήματος που έχω δει τα τελευταία 30χρόνια

Όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν την Παρασκευή στο μακελειό που σημειώθηκε στο σχολείο τους στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ ήταν ηλικίας 6 και 7 ετών, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Γουέιν Κάρβερ που πραγματοποιήσε την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος και τις νεκροτομές των θυμάτων.

Από τα 26 θύματα του Άνταμ Λάντζα τα 12 ήταν κορίτσια, 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών. Μάλιστα ένα από τα κορίτσια είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι όλα είχαν πυροβοληθεί

πολλές φορές με τουφέκι. «Όλα τα τραύματα που είδα προκλήθηκαν από τουφέκι», δήλωσε ο Γουέιν Κάρβερ, προσθέτοντας ότι αυτή ήταν «πιθανότατα η χειρότερη σκηνή εγκλήματος» που έχει δει τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα τα θύματα είχαν πυροβοληθεί από 3 έως και 11 φορές.

Ο Λάντζα κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε και αναμένεται να γίνει η νεκροτομή στη σορό του, όπως και αυτή της μητέρας του.

Η ομάδα των ιατροδικαστών ήθελε να ολοκληρώσει πρώτα τις νεκροτομές στις σορούς των παιδιών ώστε να τα παραδώσει το συντομότερο δυνατόν στις οικογένειές τους που θρηνούν για το χαμό τους, πρόσθεσε ο Κάρβερ.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Ομπάμα θα επισκεφθεί απόψε τη μικρή πόλη Νιουτάουν στην πολιτεία του Κονέκτικατ. Οπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος ο αμερικανός πρόεδρος θα μιλήσει σε θρησκευτική τελετή στις 19:00 τοπική ώρα της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα