Η ώρα του μεγάλου τελικού

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν ραντεβού στον τελικό του Copa Del Rey.

Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού μέσα σε τέσσερις ημέρες έχασε τους δύο από τους τρεις στόχους που κυνηγούσε. Αρχικά ηττήθηκε από την Ατλέτικο και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ήττα από την Γρανάδα μείωσε τις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον το Κύπελλο αποτελεί το μοναδικό σωσίβιο για την φετινή χρονιά αν και πιθανή ήττα μπορεί να φέρει το τέλος του Τάτα Μαρτίνο πολύ νωρίτερα.

Στα καθαρά

αγωνιστικά ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πικέ και Βαλντές, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Πουγιόλ. Η Ρεάλ από την πλευρά της βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους. Στο πρωτάθλημα μετά την εύκολη νίκη με 4-0 επί της Αλμερία βρίσκεται στο κυνήγι της Ατλέτικο, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται και για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου.

Το δυσάρεστο για τον Κάρλο Αντσελότι είναι ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος θα δει τον τελικό από τις εξέδρες. Επίσης, εκτός είναι και οι Αρμπελόα Κεντίρα και Χεσέ που επίσης είναι τραυματίες. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στον τελικό του θεσμού, με την Ρεάλ να μετράει τέσσερις νίκες, ενώ η Μπαρτσελόνα δύο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνιελ Άλβες, Μασκεράνο, Πουγιόλ, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστ, Νεϊμάρ, Μέσι, Σάντσες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Αλόνσο, Ίσκο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Μπενζεμά

Keywords
Τυχαία Θέματα