Η ατάκα του Αναστασιάδη για το ποτό: Όποιος με συλλάβει μεθυσμένο θα πάρει χρήματα – Δείτε το βίντεο

Στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της Κύπρου σε μια αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη που έγινε στο σπίτι του στη Λεμεσό, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά σε κάμερες, χαλαρός χωρίς γραβάτα μίλησε για όλα. Στην εκπομπή μιλούν και οι κόρες του Έλσα και Ινώ αλλά και η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη.

Απαντώντας σε όλες τις τολμηρές ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να «καυτηριάσει» τις φήμες για το πάθος του για το ποτό. Χωρίς φόβο και πάθος ο Νίκος Αναστασιάδης είπε «όποιος με συλλάβει να κυκλοφορώ μεθυσμένος θα κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Καθορίστε εσείς το νούμερο, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Ο Κύπριος πρόεδρος θύμησε τις εξομολογητικές συνεντεύξεις και έδωσε ατάκες που βλέπουμε συνήθως στις τηλεοράσεις του εξωτερικού από ξένους ηγέτες και ειδικά Αμερικανούς Προέδρους. Είναι ίσως η πρώτη φορά που πρόεδρος της Κύπρου δίνει τέτοιου είδους τηλεοπτική συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί αύριο βράδυ από το ΡΙΚ1.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Keywords
Τυχαία Θέματα